Tidenes største sosiale taper


Denne såkalte "Jimmy Jump" som våget seg ut på scenen under MGP på Telenor Arena har blitt en slager i Norge den siste tiden. En absolutt snakkis på gata, og nettavisene skriver side opp og side ned om hans historie og kommende stunts. Men at en sånn sosial taper får såpass mye oppmerksomhet er egentlig feil.

Hvis du vier livet ditt til å løpe rundt for 5 sekunders berømmelse (riktignok får han mer enn fem sekunder her i Norge - lite land!!) på diverse internasjonale arrangementer, så bør du kanskje revurdere hva du kommer til å få oppnådd her i livet.

Håper han kommer seg ut fra Norge så snart som mulig slik at vi unngår at politiressursene blir brukt på søppelhoder som han der.

10 kommentarer:

Espen Sandengen sa...

...og du har akkurat gitt han enda mer oppmerksomhet.

Anonym sa...

paranoide myndigheter, mannen er jo fullstendig harmløs

Anonym sa...

Synes hans 5 sekunders fame er mer fortjent enn de fleste B og C kjendiser vi har. Han her jobber i alle fall for oppmerksomheten og bidrar til at folk kan få seg en god latter. Det skal jo litt gøts til for å gjøre det han gjør.

Han har også gjort et bidrag til at sikkerheten blir skjerpet som er en GOD ting. Ser ikke helt problemet her.

Anonym sa...

Jimmy! =)

Anonym sa...

Politiressurser? hva faen snakker du om? Det er bare rett gjennom tilbakestående å bruke politiressurser på å stoppe en morromann som gjør et par uskyldige stunt, hvor jævla kjedelig og trangsynt har denne verdenen blitt

Anonym sa...

Hva er kriminelt med det han gjør egentlig,siden de tok han for krmininele handlinger.

Trussel mot kongefamilien,kyss mæ i ræva altså.

Anonym sa...

Sosial taper? Det prater du om som kaller deg for kongen! Yeah, for en megadust!!!

Anonym sa...

Så utrolig trangsynt det går an å bli. Han gjør noe han liker å gjøre i motsetning til alle kontorarbeiderne osv rundt omkring i verden..

Det er mye mer å gjøre her i verden enn å sitte på kontoret 24/7 for deretter å kunne dra 1 uke på ferie hvert år!

Noen gjør faktisk det som gjør dem glade. :) Og jeg er ikke i tvil om at Jimmy liker livsstilen sin.

Anonym sa...

mgp suger ganske bra. Musikken er talentløs og underholdningen kunne passet bedre til et sceneshow i disneyland, eller f.eks til en glissete såpe serie.. Syns Jimmy er en snåling, men det var absolutt verdt morroa:D

Anonym sa...

Folk skjønner ikke hvor relativt livet egentlig er. Jeg ville heller tilbrakt 10 sekunder hvor jeg disset samfunnet litt, enn et helt voksent liv hvor jeg pisser en sjef oppover ryggen og kaller meg en; "sosial vinner".

Legg inn en kommentar