Send dem ut av Norge


Nå er det vel snart på tide at asylpolitikken får et motsatt fokus i media enn med denne russeren som har oppholdt seg ulovlig i Norge i 9 år.

Greit nok at hun har lært seg norsk, men jeg kan russisk uten å helt ha de store forhåpningene om å få bli politisk flyktning i Russland av den grunn.

B-gjengen og Young Boys barket sammen i et slagsmål i Oslo tingrett som følge av en rettsak som innehar medlemmer fra begge parter. Greit nok - men at disse samme folkene skal lage bråk og ugang for det norske politiet ved hver anledning de har muligheter til - det skjønner jeg bare ikke.

Finn på noe bedre å gjøre. Feks skaffe seg en ordentlig jobb.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Young Guns, B-Gjengen kan bare settes på første fly ut av Norge. Vi har nok søppel om ikke vi skal ta vare på ugress fra andre land i tillegg.

Anonym sa...

Helt enig!!

Anonym sa...

Problemet med Young Guns, B-Gjengen er at de skal utnytte lover og regler til egen gevinst uten tanke på andre enn seg selv. Brorskap kaller de det. De burde snedes med tidsmaksin tilbake til år 0 hvor det var ok å slå ihjel. Siviliserte er de i allefall ikke. Ut med dem!

Anonym sa...

Det er en ønsketenkning...

Men tipper at det blir en umulig oppgave, disse gutta har norsk pass alle sammen, og de fleste er født og oppvokst i Norge. Da foreldrene kom til Norge fra Pakistan på 70 tallet :-(

Det hadde jo vært bra å byttet ut 20000 papirløse kriminelle asylsøkere fra Afghanistan, Irak og Somalia med 20000 damer i 20 årene fra Russland. Hvis dette hadde vært et tema, da skulle jeg også gått i fakkeltog :-)

Anonym sa...

B-jengen, young-guns m og de fleste andre stanergjenger har kriminalitet som sitt levebrød og jobb, godt beskyttet av myndighetene. De trenger derfor ikke legale jobber for å leve godt i dette landet.

Anonym sa...

Det her er jordas avskum ja. Merkelig at folk kan bli så på trynet onde, destruktive. Tenk om alle skulle oppført seg som dem. Da ville verden vært slik vi så i Mad Max filmene. Eller filmene The Road og Book of Eli.
Og tenk hva de koster skattebetalerne.
Hadde jeg hatt dødelig kreft, skulle jeg ligget på et tak med rifla og plukket hele gjengen.

Anonym sa...

tøffe karer dette. Kaller hverandre horunge og motherfucker. kuuuult ass

Anonym sa...

Send pakkisene=pakket=avfallet ut av Norge. Dritt lei samfunnsnyltere som lever som konger her til lands! Hadde de bare lært seg norsk og gjort et ærlig lags arbeid så hadde alt vært greit, men snørrunger som bor hjemme hos mora si - lever på sosialtrygd - og er hyperkriminelle - DET HAR IKKE NORGE BRUK FOR!!!
Jørgen

Anonym sa...

Helt enig med dåkker, pakkisene og snyltere UT, krekar bør bare henrettes - synd ingen av militærveteranene som begår selvmord, ikke først hjelper oss med slike problemer.

Anonym sa...

B Gjengen A-Gjengen Young Guns,Send helle Pakket til Pakistan,De svina har ikke gjort annet en å lure Det Norske folk fra da den første Pakkis kom til Norge.

Anonym sa...

i am a YOUNG GUNS. I FUCK YOURE DOUGHTERS AND WIFES. I LOVE YOURE NORWEGIAN MONEY AND PUSSY.
FUCK ALL YOU MOTHERFUCKERS. YOU CANT STOPP US.
FUCK YOUR LAW AND YOU FUCKING SHITS.
MOTHERFUCKERS I WILL NEVER LEAV THIS COUNTRY BECOUSE I HAVE A NORWEGIAN PASSPORT.

Anonym sa...

THE YOUNG GUNS 4EVER.

Anonym sa...

Antar at siste kommentar-fyr her er ironisk... hvis ikke; taper. Gå og lek på motorveien..

Anonym sa...

HAHAHA ! I andre europeiske land, blir sånne banket opp av politiet, fratatt passet og forfulgt helt til dem stuper med livsvarige mentale skader og kan ikke skade noen mer. Her i norge får de penger, beskyttelse og drive som de vil. Norge, Europas latter...HaHAHA !

Anonym sa...

Stem inn FRP i makta. Gi dem i hvertfall 4 år til å rydde opp i søppla etter sosialistene.

Legg inn en kommentar