Hvor langt skal AP tørre å gå?


Det er vel bare et tidsspørsmål for Arbeiderpartiet snur og sier nei til kraftlinjen som skal ødelegge mye av Hardangers idyll. Motstanden er, både i Hardanger og resten av landet, ekstremt stor mot å ødelegge Norges beste natur.

Arbeiderpartiet taper velgere hver dag, noe som bør få dem til å innse at det ikke akkurat hensiktsmessig for partiet å fortsette kampen for å ødelegge Hardangervidda. Bergens strømforsyning er per dags dato helt OK, men det vil selvfølgelig bli billigere strømpriser i Bergen og omegn om strømmen utbygges.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Forstår godt at Bergen trenger nok strøm. Men det må da være andre måter å frakte den dit på? Lett for Jens som sitter i Oslo og bare blindt si ja til å ødelegge naturen vår i vest(det er jo ikke hans bakgård trossalt). Hadde han bare hatt baller til å møtt oss som bor her (og omegn) ansikt-til-ansikt. Ja kanskje da, hadde jeg hatt mer respekt for fjolset.

Anonym sa...

Den hælvetes raddisen og gammelkomunisten Jens
burde vært bannlyst og erklært "fiende av folket"
AP svikerne burde vært sendt i eksil, gi dem noen milliarder hver og sett dem på flyet til bjørnøya
Hvis bjørnøya vil ha en gjeng med sidrumpa gammelkommunister da.

Uralque sa...

vel trur AP er historie nå i norsk politikk... selføgelig går det ann å gå rundt for derved tilfredstille alle parter....

william sa...

Hva fanken skulle de bruke milliarder til på Bjørnøya?

Anonym sa...

Så fikk folkemeningen viljen sin - og AP fikk vist at de lytter til folket, men akk, til hvilken pris. Det er vel grunn til å tro at de som har rakket ned på beslutninga nå vil fortvile over at regjeringa vingler - HVILKET jeg synes de gjør.

Og - ERNA og alle som vil ha sjøkabler får trolig ansvaret for å legge dem der selv. DEN skal bli artig...

Nå får jeg håpe at bergenserne ikke vil fryse og at det strømmer til med turister til Hardanger inntil sjøkabelen er på plass. Men -vil det ikke være behov for noen anlegg på begge sider av fjorden for sjøkablene?

Legg inn en kommentar