Bli kvitt kviser rundt munnen


Vanlig problem med kviser rundt munnen

For
noen grunn, når en person får kviser rundt munnen er man mer opprørt over dette området mer enn noe annet område av ansiktet. Vanligvis vil dette da føre til at de som ønsker å bli kvitt kvisene rundt munnen umiddelbart velger noen metoder som kanskje ikke er helt i tråd med det man burde valgt.

Men akkurat som en kvise noe annet sted, er ikke dette måten å prøve og bli kvitt kviser. Da kan du stå i fare for at bakteriene blir spredd rundt i ansiktet, og dannelsen av nye kviser - ikke bare rundt munnen - vil øke betraktelig. Som kviser noe annet sted i ansiktet eller på kroppen, er det ingen rask metode å bli kvitt dem.

Hvordan bli kvitt kviser rundt munnen


Du bør rense huden din rundt leppene med et svært mildt pH-balansert rengjøringsmiddel sammen med noen lunkent vann. Sørg for å unngå å bruke noen form for skrubbing da dette i realiteten bare irriterer kvisene og ikke får dem til å gå vekk. Hold deg unna varmt vann og kaldt vann så vel fordi alle disse tingene vil bare irritere huden enda mer, spesielt hvis du har hud som er utsatt for kviser rundt munnen.

Du bør da bruke en lotion eller krem som er skånsom mot huden. Sett denne de kvisene som er rundt munnen i løpet av dagen. Denne typen preparatet kan kjøpes over disk under en rekke ulike merkenavn.


Produkter for å bli kvitt kviser rundt munnen

Har du et større problem med dette, så er du nødt til å gjøre noe med det. Kjøp disse produktene og jeg kan garanterte at du er godt på vei i hvert fall (basert på personlige erfaringer):

- Denne skrubben. Koster bare 89 kroner og hjelper utrolig mye på å fjerne kviser i ansiktsområdet.

- Denne gelen som du bare skrubber på ansiktet ditt morgen og kveld.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Kviser rundt munn skyldes ofte perioral dermatitt. Se her: http://www.dermatologi.no/hudsykdommer-n-s-perioral-dermatitt.html

Kongen sa...

Kan godt være, det. Men det er ikke slik at det gjør de hos de aller fleste unge i Norge.

Legg inn en kommentar