Raja hardt ut mot drapsmenn..


Det er ikke alle saker som venstre-politiker abid raja engasjerer seg i, men når Faiza ble funnet drep i Asker sent torsdag kveld, så ble han såpass engasjert at han gikk ut i VG og ba kidnapperne dra til helvete.

Og det er ikke vanskelig å være uenig med han. Slike folk bør oppleve noe liknende selv for at de skal skjønne alvoret i saken de har bedrevet med. For det er utrolig trist å miste noen man er glad i på den måten.

Hvil i fred Faiza, vi tenker på deg.

mvh Loewenstern

73 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg lurer på om taxisjåføren som bestillte drapet var også med i taxistreiken sammen med de andre som følte seg krenket.

Artur fra Toten sa...

Loewenstern... det du skriver er så rørende! Utrolig flott å lese. Loewenstern... kan jeg kjøpe bloggen din?

Anonym sa...

han gikk ikke ut i vg og sa det. han skrev det på twitter. du må lese saken:)

Anonym sa...

Jeg skjønner Rajas raseri. Han er en profilert kjendis, og hans mening legges merke til.
Det jeg ikke kan huske å ha sett, er hannes brennende raseri når muslimske menn dreper og/eller dreper norske kvinner. Hvor er raseriet hans da ? Det må det være lov å spørre om nå mens hans raseri er så sterkt. Forøvrig er jeg enig med haam i ønsket om å "brenne i helvete" om dette helvetet finns da. Men det gjelder alle djevler som tar livet av uskyldige mennesker, uansett etnisk tilhørlighet.

Anonym sa...

Jeg er helt enig med Raja..Det er så utrolig tragisk, det er vanskelig å uttrykke dette i ord, jeg føler sterkt med familien, bor i område og har tenkt på Faiza hver eneste dag..helt enig med deg om at de burde oppleve noe lignende selv.. men sånne mennesker slipper altfor lett unna.. de får det bra i fengslet der de til og med kan få seg en utdannelse på samfunnets bekostning.. Lurer på hva taxisjåføren hadde sagt om det var noen som hadde gjort det samme med hans søster.. De fortjener virkelig et liv i helvete..

Anonym sa...

Helt enig med Raja

Anonym sa...

Nå må folk forstå(særlig menn) at disse "æresfølelsene" de føler, ikke er noe annet enn alter ego, noe som er nødvendig i overlevelsesprosessen,i og med at vi daglig ser(og kjenner mennesker)de samme personene som utøver vold(både hjemme og ute på åpen gate( oftest med alkohol inne)ikke er noe annet enn personer med alt for stor narsisstisk personlighet som ikke får utløp av annen suksess enn å vise sin "ære og storhet/viktighet" igjennom å "ta" andre,,(som de "vet" ikke er så verdifulle som dem selv) statistisk sett er de bare under de prosenter(som jeg ikke kan sette)som kalles psykopater(noe som de selv ikke skjønner,for da er de ikke psykopater) ..i dette tilfellet er det og denne diagnose som og er mixet ihop med relgiøs belastning,uten at dette kanskje har noe betydning i dette tilfellet,men ære over å blitt avslått er noe så enkelt og greit som kalles sjalusi(akkurat som ikke vi andre har hatt den følelsen..( er vel pappfigurfølelser vi andre har i forhold til disse voldsmenn og drapsmenn)
Det skal vites at dette ikke er kjærlighet "at all" men bare enkle eierfølenser som egoismen i oss styrer(samme som noen tar vår bil),,Ekte kjærlighet er å gi bort friheten til den man elsker, og la den personen få fritt velge hva den personen føler for,,noe som noen relgioner overhodet ikke har intelekt til å forstå,,pga det er psykopater som styrer og ikke lar folket få ha sin frie vilje(især ikke kvinner)..

Anonym sa...

Hallo, skal man gjøre dette til et rase problem?? vi lever i 2010.. tror ikke Raja mener at det er ok at muslimske menn dreper NORSKE kvinner, det er vel noen andre profilerte som også kan engasjere seg uansett hvem som dreper hvem.. Spiller ikke noen rolle hvem som dreper hvem, det er uansett galt.. det er nok av ETNISK NORSKE MENN og som dreper NORSKE kvinner...

Anonym sa...

rart de blir så mye styr når en utlening blir drept av en norsk en!!!alle utleninger som kommer hit bare for å drepe!! kom dere hjem.

Anonym sa...

Jeg ser at det ytres sterke meninger når en norsk mann dreper en muslimsk kvinne. DEt er helt riktig! Det er uovlig, stygt og en fordømmelig handling.

Men, jeg kan aldri huske å ha hørt tilsvarende ytringer når folk av ymse opphav dreper norske kvinner og menn i fleng hver dag! De selger dop og det er riktig nok en langsommere måte å drepe på, men ikke mindre effektivt av den grunn.

Tenk dere om før dere sier sånt, og gå litt i dere selv og se på kriminalitet i det store og hele.

Anonym sa...

90% av kriminaliteten begås av utleninger her i lande.ut med dem.

Kongen sa...

Til Artur fra toten:
Ja så absolutt, den ligger på 450.000,- i utgangspunktet, kan fort stige til millionen.

Anonym sa...

Få SVINA ut av NORGE!!!!!

Mahammad sa...

Det er tragisk at dette skjedde. Mine tanker går til familien og hennes venner. Håper de tålmodig klarer å komme over dette. selv om det er vanskelig. Dette er virkelig tragisk, og har virkelig rørt meg siden jeg hørte nyhetene.

Men den profilerte V politikkeren Raja burde tenke seg om flere ganger før han utaler seg. Jeg synes at vi ikke skal stole på tankene våre når vi er flyforbanna, og heller kontrollere oss selv, så ting ikke eskalerer.

Raja har en slik status at hans ord og hanling blir lagdt nerke til, og vertsatt. Ved slike uttalelser kan det eskalere situasjonen til å bli noe mellom 2 familier. Han burde vite at stammekulturen blant oss minoriteten er fortsatt gjeldende.

Det som er skjedd, er skjedd. Vi kan ikke få henne tilbake på noen måte. Men det som den pakistanske samfunnet bør tenke på er de som lever. Begge parte og ikke misnt familien og venner til mistenkte som jeg er sikker på at går gjennom en helvette, med skyldsfølelse og hele pakka. Og å ønske at en skal brenne for en så barbarisk handling løser ingenting.

Igjen synes jeg at det var trist. Skulle aldrei ha skjedd.

Anonym sa...

Hva med andre folk som har blitt drept eller blitt knivstukket i norge den siste tiden, bør ikke de som står bak dette også brenne i helvete....??? synes det er forkastelig at dette har skjedd med faiza, men synes det blir forskjellsbehandling av saker i norge når politikere som raja går ut på denne måten...bare fordi de har samme bakgrunn...

Anonym sa...

GAUPE sier

Det er vel på tide og ta fram gamle Vikinglover .Så vi kommer disse Ærefulle klovnene i møte.Disse destruktive dødselskende klovnene bør møte stor motstand i vårt samfunn,de kan sendes et sted der de kan ha æresdrap og sprenge seg i luften så mye de orker men ikke på Norsk jord.Det må jo være bedre for disse klovnene og møte profeten muhammed og jomruene fortest mulig så vi slipper å prøve og lære de hvordan vi utviklet oss de siste 2000 år!Dessuten er Helvete avskaffet her i landet ifølge statskirken så da ser jeg fram til en rolig framtid iNorge . Hvis ikke må jeg ta en prat med ODIN!!!!

Anonym sa...

Hmm, med noen hederlige unntak må jeg vel bare konstatere at det ikke akkurat er "toppen av samfunnets kransekake" som skriver innlegg her på bloggene.

TRagisk hendelse, virkelig. Måtte de skyldige få forvaringsdom, sier nå jeg. Så kan en evt. gud ta stilling til den videre saksbehandling deretter.

Anonym sa...

hei!
dette er ikke ett æresdrap...dette er en forbanna sjuk person som bestilte henne drept fordi hun ikke var interesert i han..det var en nordmann som drepte henne på bestilling av en pakistaner..er helt enig med Raja..måtte de brenne i helvete begge to..når du er så sjuk i huet at du dreper en uskyldig jente pga penger så fortjener man å brenne:((..håper noen tar seg av dem når de kommer i fengsel..ble utrolig lei meg når jeg hørte de hadde funnet henne..dette er så utrolig meningsløst..

Anonym sa...

Den 25 år gamle mannen som har innrømmet drapet er nå en ting. Jeg ser dog flere kommentere kraftig rundt den 28 åringen som, ifølge politiet kan ha bestilt drap. Denne personen har ikke innrømmet noe av dette etter det jeg kan se i media. Man bør vel være forsiktig med å forhåndsdømme ham, ikke minst når man ser at det "ulmer" i pakistansk gjengmiljø, og hevn er aktuell problemstilling...

En bør ikke nøre opp om lovløs hevn, og være seg bevisst ansvaret som borger av rettssamfunnet vi har, til tross for at noen individer ikke innretter seg, og som i dette tilfellet, gjør uopprettelig tragisk skade.

Vær nå varsom med forhåndsdømming - la retten ta dette i sin tid...

Anonym sa...

Måtte muslimer sørge for å oppføre seg blant norske før de på liv og død vil bo i vårt gode land Norge. Få ut deres dårlige tillskudd til vårt land. Håper på ut bedre samvær her i vårt land. Skjerp dere.......Ole

Anonym sa...

Det er interessant å se at "4000" menn sørger voldsomt over den drepte i moskeen.

Hvor i all verden er kvinnene/mor og søstre?

På bakrommet?

Anonym sa...

Tyri sier:
Ja det er tragisk at hun ble drept, som det er ved alle drap. Jeg stusser likevel over at moskeen er fylt til trengsel ved akkurat dette drapet. Hva med andre muslimske jenter som blir lemlsetet og drept av sin egen familie, fordi de ønsker å bestemme over sitt eget liv? Såkalte van/æresdrap.Familien bestiller drapet på eget familiemedlem, lurer dem via tillit og siden dreper dem. Dette er sosiopater som muslimer godkjenner.Har ikke hørt om et eneste protesttog eller en overfylte moske med dette som bakteppe.Disse jenten fikk vel bare som en kunne forvente antar jeg muslimer tenker. Menneskeverdet er ikke bare delt, det er så hyklerisk at jeg blir kvalm. På toppen av det hele skal kriminelle muslimer hevne henne i fengselet ???Hvilke norske jenter voldtok og drepte de for å komme dit?,eller er de bare innblandet i uskyldige ting som svarte drosjepenger, ordinær vold og narkotika? Pyttsann!
At advokaten uttaler seg slik han gjør, forbauser meg. Sier han det samme til de av klientene han har, som tar livet av sine kvinnelige medlemmer av familien også?, han må vel ha forsvart noen av dem eller?
Jeg tenker at kodeordet her er at det er en ussel nordmann med pengemotiv, som setter sinnene i kok. Hans gjerning, dersom han dømmes for det, er ikke verre eller sykere enn de æreskodeksene dere håndhever i forhold til kvinner generelt og religion spesielt. Tenk at om et reflektert menneske finner ut at islam ikke er religionen for han eller henne, så kan vedkommende drepes. Drap er dere jo vant med. Hva er spesielt med dette drapet?.....jo fordi hun var uskyldig?...er ikke alle de andre det også?
Og til Raja; Helvetet er avskaffet i Norge vet du, det skaper muslimene for seg selv og andre på jorden. Og hva er det med dere muslimer som sprenger dere i luften for 27 jomfruer??? Kom dere gjennom opplysningstiden, dette er galskap!

Anonym sa...

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1091947.ece
".I sommer har Raja slåss for en norsk-pakistansk mann som er siktet for å ha tatt livet av sin datter i Pakistan. Det mulige drapet foregikk i hjemdistriktet til Rajas egne foreldre, og da Raja dro dit for å få løslatt mannen, hadde han hele den norske presse i hælene."
Dette var i 2005, den pakistanske mannen som drepte sin egen datter var verdig å få Raja som forsvarer, mener Raja at han også burde brenne i helvette for resten av sitt liv?

Anonym sa...

Tyri sier:
"spikeren på hue" Det viser bare at noen "ærbare" muslimske kvinner er verdt å sørge og savne, andre ikke. Pføy!

Anonym sa...

Noen må alltid blande inn religion og rase i hver minste kommentar. En stakkars jente ble drept av en mann som gjorde det for penger... Hva har dette med alle muslimer ut av landet? Jeg har ikke drept noen..

Anonym sa...

Tyri sier:
...unskyld meg men hva har du forstått?
Når sa jeg at du hadde drept noen?
Du er vel likevel kjent med drap som problemløsing? når kvinner spesielt, ikke innordner seg eller andre ikke synes prof. mohammed er hellig eller liker historiene som beskriver han.
Det er jo religionen dere fronter hele tiden. Det står i panna på de hijab og nicab kledde kvinnene deres. Jeg trenger timeout fra denne galskapen.

Anonym sa...

Raja sier at drapsmannen må "brenne i helvete".
Dette uttaler altså en "norsk" "advokat"

Hva blir det neste, steining nok en gang?

Anonym sa...

Raja bør holde seg for god til å ytre slike meninger som offentlig person og politiker !
...
Han burde trekke den utalelsen tilbake i en
astronomisk hastighet !

...
Ellers er saken trist å måtte fam. å venner av Faiza få fred !

rip Faiza !

Anonym sa...

Det virker som kvinner bare få komme i moske nå de er allerede død, hvor er alle de levende?

Raja er bare en PH-kåt ''advokat'/'politikker'. Han er expert på alt. Nå vil han også spille gud. Er ikke han venner med 'sharia-student' på facebook??

Anonym sa...

han gikk ærlig talt ikke ut i VG, det var jo en twitter melding. men fra spøk til revolver så mener jeg at en topp-politiker (attpåtil _venstre_ politiker) ikke burde uttale seg på den måten. Uansett om helvete eksisterer eller ikke så er det å be en person dra til helvete ganske så brutalt. Min mening er at denne kidnapperen åpenbart har et psykisk problem, ivertfall så må det ligger noe bak som forårsaket at han gjorde som han gjorde. Det er nettop det som ligger bak politikere bør ta tak i, ikke det som ligger forran. Å bekjempe ild med ild har gang på gang vist seg å være en dårlig løsning.

Anonym sa...

Raja er gjennomsiktig. Dette er på langt nær den verste saken vi har sett i løpet av de siste årene, hvor var Raja da ? Dette handler om politikk og stemmer. Gratulerer til Raja, slike uttalelser gir sikkert flere stemmer i det norsk-pakistanske miljøet.

Anonym sa...

Raja har helt rett - det må være lov å formidle sine meninger og følelser i bilder. Dersom dere skal uttale dere, så les hans utdyping av sine påstander. Ikke overdriv og tolk dette lenger enn det er ment. Takk for at du bryr deg Raja!

Anonym sa...

Hva er det med muslimer, strak det skjer dem noe så skal alle måtte brenne i helvete. Trasig at noen blir drept, det er ikke akseptabelt uansett, men å bli så useriøs som en profilet advokat det er under lavmål. Hvorfor ser de på seg selv som noe større en andre mennesker som IKKE er muslim? Hva med gjerningsmannens familie, mor eller far, skal de også måtte brenne i helvete? Ikke rart at det er så mye rasisme blant oss her i landet. God helg!

Anonym sa...

Hei, I følge islam så er det forbudt og si det ordet, brenn i helvete, dessverre så er det mange ikke veldig religiøse som misbruker islam på denne måten!!

Anonym sa...

De 2 gjerningsmennene er like skyldige begge to.Men Raja burde ikke ha uttalt seg på den måten!Han burde heller gå ut mot sin egen religions diskriminering av kvinner!

Anonym sa...

brenne i helvete kan også du raja. vi bor og lever i norge og der har vi aldri brukt sånne utrykk og ordtak før dere innvandrere kom hit, men det er jo farli for oss nordmenn og si sånt får da er vi rasehatere.men det er jeg overhode ikke har mange koleger fra andre land som er enige med meg der. men som advokat ser du vel muligheten for og tjene masse penger på og ta en slik sak for de pårørende.

Anonym sa...

Tyri sier:
Kidnapperen har et psykisk problem? Tja, har ikke sosiopater det? Mannen bak bestillingen følger vel drapsmannens sosiopatiske mønster ville jeg tro. Jeg ville ikke tenke at menn av denne støpningen ville bli nevneverdig skremt over Rajas forbannelser. De deler samme psyke som muslimske hevnere i norske fengsler. Nå har jo ikke rettsaken begynt engang, så det kan jo godt være at det vi tenker nå, er temmelig langt fra sannheten. Raja av alle burde hatt denne refleksen i ryggraden sin som "norsk"advokat. Han står ikke til troende.
Å brenne i helvete?, dette sier jo Raja fordi han skal vise at han er et, oo! så stort følelsesmenneske, bare offeret er verdig nok. Til anonym over: Ild bekjempes faktisk med ild, med stor suksess, den fortærer seg selv og dør ut. Det vet alle brannmenn som slukker skogbranner.
Alle i moskeen kjente ikke den avdøde, hvor kommer den plutselig sorgen og omtanken fra? hva er motivet? ......og mennene måtte sørge først og så kunne kvinnene bli synlige en stakket stund og vise offeret den samme ære og sorg.Er det mulig?

Anonym sa...

http://vgomanen.blogspot.com/2009/08/mkk-lei-abid-raja.html

Anonym sa...

Hvor var Raja, og alle disse tusen sinte muslimene i andre saker? Hundrevis av voldtatte kvinner og jenter, ofre for såkalte æresdrap, norske kvinner drept av norske menn, ekstremister som skaper vanære over hele rasen (dvs menneskerasen, det finnes ikke flere)..?
Spør deg selv; hvem er det som skaper en "vi og dem" mentalitet?
Når det er sagt, ikke misforstå meg. Faizas skjebne er utrolig trist, og jeg føler med de som stod henne nær, og jeg velger å tro på en rettferdig behandlig iht rettssystemet, uten å komme med krav gjennom media.

Anonym sa...

Tyri sier:
Er det forbudt i følge islam å si at "noen" skal brenne i helvetet?
Hva er straffen for den vrangtroende, ifølge den rettroende? Steining med døden til følge?... med steiner akkurat passe store? den vantroende nedgravd på en vanskjøttet fotballstadion? Halleluja!!! :) Hvor er monty python mon tro?

Anonym sa...

jeg er kjempe enig med raja i denne saken.

må familien & vennene + kjæresten, får fred <3!

rest in peace - FAIZA ASHRAF <3 :(

Anonym sa...

Tyri sier:
Ja for all del,hvil i fred,men det vekker faktisk en refleksjon eller tre i kjølvannet av denne tragedien. Ikke med på den heller? nåja ingen "bombe".
Jeg er faktisk ikke inne på en privat sørgeside, såvidt jeg vet forstyrrer jeg ingen i den private sfære av sorg og fortvilelse.

Barbro sa...

Over 4000 kom til moskeen idag for å minnes Faiza.Men hadde det møtt 4000 opp dersom det var en kvinne som hadde blitt drept med æresdrap?Det tviler jeg på....

Unknown sa...

Det er veldig krenkende for meg som ateist å høre denne populistiske avgudsdyrkeren Raja uttale seg på denne måten i offentlige media.
Min venn som tilber det flygende spaghettiminsteret Azaam, uttaler at han ønsker at Raja må tilbringe evigheten som analvert for guddommen Einestaur som har sin oppgave å pine vantro ved å stikke en ukvistet einerpåle opp i analen til alle som krenker ateister.
Forøvrig er det patetisk å se hvordan muslimene spiller på denne saken der det dreier seg om et helt vanlig drap begått av norske statsborgere mot andre norske statsborgere. Vi ser ikke det samme engasjementet når muslimer dreper vantro eller når muslimer begår æresdrap mot sine egne.
Måtte slike drapsmenn bli evig rævpult av homodjevelen!

Anonym sa...

Tyri sier:
Takk Barbro dette har jeg sagt i hele kveld!...

Anonym sa...

Synes også det er litt rart at han tar så sterkt til ordet offentlig i denne saken. Tyder på en oss og dem mentalitet etter min mening.

Det sagt så var dette selvfølgelig tragisk, kondolanse til familie og venner av den drepte.

Frank sa...

Begynner å bli drittlei en sånn fjomp som Raja,hva er det med sånne innvandrere i politikken som står og skriker "Brenn i helvete"mm?

Er det terror og vold som er nedfelt i sånne menneskers sinn?
Vi hadde det mye bedre før ondskapen kom til Norge.

Anonym sa...

Tyri sier:
Tror ikke du skal røyke flere piper ikveld gunvald :)

Anonym sa...

Og dette skal liksom være en advokat??? i Norge??? Muslimer! Burde ALDRI sluppet inn i Norge! Er som skadedyr, har du først fått de i hus, er det omtrent umulig å bli kvitt. Ikke nok med det de formerer seg rakettfart!

Anonym sa...

Det er vanskelig å ta denne "politikeren" på alvor
Mulig at han høster noen stemmer blandt innvandrede analfabeter, men mange kan det neppe bli. Adv Raja var for et par år siden i Trondheim og forsvarte en iransk mann som hadde drept sin egen sønn. Kanskje "advokaten" kan sende en lykkeønskning til denne galningen også, på vei til helvetet

Anonym sa...

Skjønner ikke hvorfor alle reagerer så voldsomt på dette? Er dette en verre sak enn f.eks. saken for noen få år sida (jeg tror det var i Drammen), da to asylsøkere fra nord-Afrika brøyt seg inn hos en gammel dame, og KAPPET hodet av henne!? Eller hva med han afrikaner-kødden som gikk amok med kniv på trikken i Oslo, knivstakk flere, og drepte en?
Utlendinger dreper nordmenn på omtrent ukentlig basis, men når det er en av deres egne som blir drept, da er liksom hundreogett ute. Som en av disse B-gjengfolka sa: "Slik gjør man ikke mot en pakistansk jente, og slipper unna med det". Nei, ok, men mot NORSKE er det altså helt ok.
Faens jævla pakk, dra dere til helvete hjem der dere kom fra!

Anonym sa...

Tyri sier:
Ja og sånn omtrent like primitiv,som dem du omtaler....

Trond sa...

Merkelig at han ikke ba han irakeren som drepte hun norske tobarnsmora om å brenne i helevete?

Åja, det var jo bare ei norsk ei som ble drept av en muslim, ikke så farlig det..

Muhamer sa...

æ har væert sammen me en norsk jente i noen år,....hun var barnevernspedagog...kom hjem dag etter dag,år etter år me syke men sanne historier om både seksuele misbruk av sine dotre eller familie medlemer.....alle norske så slutt å blande islam i dette her!!!! min første tanke var når æ hørte om kidnaping og dessvere drapet at person som bestilte måtte brenne i helvete!!!!

det som har skjed er en tragedie!

Anonym sa...

Tyri sier til Muhamer:
...og poenget ditt er ? at dette bare skjer i norske hjem, fordi overgrep og voldtekt ikke skjer i muslimske hjem?...som er enda mer lukket enn norske? ...sier takk til deg.

Anonym sa...

"rart de blir så mye styr når en utlening blir drept av en norsk en!!!alle utleninger som kommer hit bare for å drepe!! kom dere hjem."

Vi er hjemme, men jeg tror at du har misforst[tt livet. Det finnes 2 typer folk i verden, Gode personer som utf;rer gode handlinger og onde personer som deg som s[rer andre og utf;rer onde gjerninger.

Muhamer sa...

hei Tyri

poenge mitt er rett og slett som æ sa at det er en tragedie !

Og den jævel som bestilte drapet kan fan steike ikkje komme og fortelle at han er en muslim! han er et råttent menneske,han er ikkje menneske en gang men et udyr ! han har ingen plass i islam,det er poenge mitt ,.....sånne psykopater ødeleger for oss muslimer dag etter dag .

Mvh

Anonym sa...

"rart de blir så mye styr når en utlening blir drept av en norsk en!!!alle utleninger som kommer hit bare for å drepe!! kom dere hjem."

L;r norsk gramatikk, f;r du skiller ut mennesker.

Alle kriminelle burde straffes og det blir de. man trenger n;dvendigvis ikke sende folk " hjem" og igjen VI ER HJEMME !

muhamer sa...

æ viste at vil komme sånne spydige komentarer...æ har aldri vært på norsk kurs så tatt det i betrakning skriver æ ganske bra ,,,, ikkje sant? har vært ut i arbeid fra dag en i Norge og ikkje proritert å gå på kurs, eller er du ute etter å provosere framfor å diskutere?

Anonym sa...

Tyri sier:
Ser frem til å"se" deg i neste opptog mot ekstreme, rettroende muslimer. I Larvik kom det bare 9? Tror ikke det finnes annet enn ekstreme muslimer og ekstreme muslimer som gjemmer seg i skapet, jeg ser dem ikke iallefall ikke. Dere snakker hele tiden om hvem som tror rett, og kan kalle seg muslim. who cares?... om det blir steining, henging eller mord i en bakgate. Dogmene dreper friskt og freidig uansett, vesten er et komplisert og truende samfunn for dere tror jeg. Tenk all friheten til å tenke selv og skaffe kunnskap og reflektere over livet,,,,og likevel går flesteparten i skyttergravene. Jeg Skjønner godt at vi andre blir lei :) desverre.

Frank sa...

De fleste ekte nordmenn begynner å få nok av innvandrere som kommer hit og ødelegger landet vårt med alskens kriminalitet,trusler,drap&terror.

Politiet er en vits for kriminelle,
borgervern kommer til å oppstå som en konsekvens av dette.

Anonym sa...

Raja burde dra hjem til Pakistan, der vil han føle seg mere hjemme. Og ikke minst! vi slipper å høre på hans sinnsyke utspill.

Anonym sa...

Tyri sier:Tyri sier:
Dere krever respekt for hva da? deres menneskesyn, kvinnesyn, religiøse dogmer,inngifte, tvangsgifte, drap og fornedring av annerledes tenkende og følende?
Nei dette får dere ikke av meg. Muslimske mafia...Taxisjåfører som stopper trafikken fordi vi skal føøøøøøle avhengigheten av muslimer og hvor mye de betyr, og SAMTIDIG prøve å presse og true VÅR opparbeidete trykkefrihet. Hvem tror disse at de er? RESPEKT? ALDRI I VERDEN! ALDRI. Jeg tar ikke taxi i oslo kjørt av av muslimske menn, jeg føler meg både tråkket på og utrygg på menn som blir, og kan få lov å bli sinnsyke fordi kvinner ikke er tildekket.
Til og med håret er nok til at disse eksemplarene tilter. Grøss og gru!

muhamer sa...

hei Tyri

æ vet ikkje om det er vits å prate videre fordi det høres ut som at du har mye hat mot oss muslimer.hat fører til mer hat....det vet æ veldi godt. Larvik er litt for langt for meg å dra til....

Søstra mi tar master grad til sommer.... 2 andre brødre har det fra før av,æ e svarte får i familie når det gjelder utdaning .....har aldri trivdes bak skolebenken. så i mine øya er vi ikke veldig redd av å utvide horisonten.....kjæringa mi går å trene på sats dagli i skikkeli trange bukse,går på kafe me venniner osv....

kver mårra er æ på jobb kl 05 og ofte må jeg pga skadene æ fikk på jobben leie inn folk til å gjøre jobben min istedet for å sykemelde meg,og på toppen av alt blir æ straffa med 14,5 prosent i arbeidsgiveravgift ( for all del som alle andre som skaper arbeidsplasser)......

sent på kvelden kommer jeg fra jobben og altid ser jeg langs akers elva helvetes utlendinga som selger dop,....da blir æ forbanna mild sagt!!!

ER jeg en ekstrem muslim i dine øya?

Torek sa...

Vet ikke hva jeg skal si..Men sånn skal det ikke være i det Norske samfunnet i dag,mennesker blir drept omtremt hver dag og ingen ting sjokkerer meg lenger..
Denne gang var det ei Pakistansk jente som ble tatt av dage..det er jo helt for jævlig,det sier seg selv..
Det som undrer meg er at når ei Norsk jente/dame blir drept så hører man ingen ting fra den muslimske "klanen".Normenn er egentlig et folkeslag som liker lov og rettferdighet,så dere muslimer har en lang vei og gå..lykke til,men jeg tviler på at dere lykkes her i landet,til det er vi alt for ulike..sånn er det bare.

Anonym sa...

Tyri sier:
Nope det er du ikke ;)Jeg gleder meg over ditt liv og dine valg, det står respekt av det det du har skapt. Nå sier jeg godnatt :)....og jeg hater ikke, blir bare veldig engasjert. Skulle ønske slike som deg kunne bli noe mer synlig, du ble det for meg nå....P.S Jeg går ikke i trange bukser på SATS, det er jo ikke noe must heller, det viktigste er at vi bestemmer selv :)

Anonym sa...

helt riktig jævla faen man kan ikke bli så sjalu at man tar livet på en dame feige f....burn

muhamer sa...

citat


Det som undrer meg er at når ei Norsk jente/dame blir drept så hører man ingen ting fra den muslimske "klanen"




helt enig,men vi har ikkje per idag for mitt vedkomende kanal eller mulighet til å gi tilbakemeldinger dessverre.
trenger sårt en .....æ vet ikkje ka æ skal definere .....talsman?? men tru meg at utleninga fordommer og føler skamm for hver ugjerning som blir gjort av oss!


tross allt måtte du endelig finne fred Faiza.

Anonym sa...

Er enig med Raja, men hvis han skulle ha ambisjoner om å komme inn på stortinget bør han være litt mer forsiktig med hva han sier. Drapsmenn må gjerne "brenne i helvete" for min del, men jeg stoler ikke på at advokaten og politikeren Raja er like sterk i sine ønsker om at rett-troende muslimer skal brenne i helvete når de begår tilsvarende forbrytelser mot etniske nordmenn. Forhåpentligvis er han "spikeren i kista" til Venstre.

Abz sa...

Tyri sier:
Nope det er du ikke ;)Jeg gleder meg over ditt liv og dine valg, det står respekt av det det du har skapt. Nå sier jeg godnatt :)....og jeg hater ikke, blir bare veldig engasjert. Skulle ønske slike som deg kunne bli noe mer synlig, du ble det for meg nå....P.S Jeg går ikke i trange bukser på SATS, det er jo ikke noe must heller, det viktigste er at vi bestemmer selv :)

Og det ble du nå??? Så det du gjør med andre ord, er å forhåndsømme han (en muslim) - en du ikke engang kjenner eller vet noe om. Så fort han redegjør for hans hverdag/livssituasjon så er han "ok".. Synlig? Han har ingen plikt til å være synlig på den "måten" ovenfor deg eller noen andre. Utrolig nok (jepp, sarkasme) for de snevertsynte og ignorante der ute, så jobber flesteparten av innvandrere, og betaler faktisk sin skatt på lik måte som etnisk norske.

Dere skal ha for at at dere (fleste som har kommentert) i likhet med for mange i dette samfunnet virkelig fortjener doktorgrad status i generalisering og snevert syn. Det er helt utrolig. Gang på gang så er det "dere" - hver eneste av de 422 000 innvandrere i Norge har skylda og ER på en viss, pre-definert måte, på bakgrunn av en person, eller en gruppes handlinger, når alle blir dratt over en kam. (selvfølgelig med unntak av de "utlendingene" fra de skandinaviske landene og de som har migrert fra andre vesteuroepiske land - sånn som dere karakteriserer "innvandrere"). selv om de også er en del av disse 422 000. Innvandrere i Norge har skylda og skal belastes.

- Jeg kunne jo satt i gang med at alle nordmenn er sederlighetsforbrytere (jfr. diverse kriminalstatistikker) ettersom nordmenn er KLART overrepresentert i kriminalistatstikken.

Åpn opp øya deres og ikke døm alle på bakgrunn av som jeg sa, av handling(er) utført av en eller en gruppe.

Angående Raja's uttalelser; Skjønner følelsen (frustrasjonen) hans, men blir ikke riktig å uttale seg på den måten i mediene.

Anonym sa...

Det betyr ingenting hva muslimene prøver å vise av denne greia. de har drept og massevoldtatt så mange nordmenn uten at man hører et pip, så etter mange år skjer dette og 4000 menn hedrer en drept muslim.

For en dobbeltmoral av en "utdannet" advokat og VENSTRE politiker...

Dette forandrer ikke noe, men viser at vi og dem ikke kan leve sammen i Norge.

Anonym sa...

Vi må huske på at Raja selv er fra Pakistan og er muslim.Derfor ble han vel litt mere følelsesmessig engasjert i denne saken.Men allikevel mener jeg det var lite gjennomtenkt av ham å si det han sa;at disse 2 gjerningsmennene bør brenne i helvetet.En annen ting er at han burde engasjert seg like mye når det er en etnisk nordmann som blir drept av en muslim,for det har skjedd så altfor ofte...

Anonym sa...

å hei da RASISTER. det er det jeg vil kalle dere, hvis dere kan si meninger om utlendinger , muslimer på nett så kan faen meg, raja skrive hva han mener, det er så feil av tyri å si at han ikke bryr om alle andre sånn saker, snakk om å ha frihet, for det har raja også.. - alle har frihet for å si hva dem vil, akkurat som dere som slenger dritt til muslimer. sier hva jeg føler.

Legg inn en kommentar