Datalagringsdirektivet er i denne anledning svært skremmende...
De aller fleste av oss er enige i at vi ikke vil bli styrt av noen religion, hverken vår stedlige eller Islam med Sharialover. Disse utgjør vel et par prosent (utøvende religiøse) av Norges befolkning totalt så vidt jeg har forstått, men vi aksepterer like fullt å bli styrt av en mye mindre gruppe kalt storkapitalen.
Disse har lobbyister inne i stortinget som har oppgaven å påvirke våre politikere i deres retning hver eneste dag og sammen med våre politikeres nermest religiøse blikk mot Europa er det årsaken til at slike horrible forslag  i det hele tatt kan fremkomme, og er et resultat av, ikke kapitalisme i seg selv, men den fordekte grådighetskultur som eksisterer i samfunnet. Norge betaler i dag mer pr. borger for sin EØS avtale enn noe EU-land betalere for fullt medlemsskap for sine borgere og for hva? det ville være mye billigere å betale trygd til de som eventuelt ble skadelidende ved avskaffelse av avtalen...

Nei, Vidar Sandbeck skrev en sang for mange år siden som het "Valget på Vonheim", Hør den og fortell meg at det har skjedd vesentlige ting i samfunnet de siste ti-år... Nope, det bare utvikler seg i feil retning raskere enn før og Datalagringsdirektivet er et bare av resultatene (som tilfeldigvis fikk nok offentlig oppmerksomhet til ikke å bli gjennomført)!
Svært meget annet glir derimot igjennom ubemerket, spesielt med kostnadene den jevne mann skal betale, eller hvordan føles det dere - Å gjøre hele jobben, men betale ca. 75% av inntjeningen til tredjeperson (i dette tilfellet staten ved direkte og indirekte beskatning og avgifter)?
I lønnsoppgjør etter lønnsopgjør snakkes det kroner og øre mens det eneste som betyr noe er reallønnsvekst for hva hjelper det med 1% lønnsøkning når staten samlet strammer inn med 2%
Alt dette mens det skjer "en glipp" som gjør at landets rikeste kan ta ut oljefondsstørrelser i utbytte uten å måtte delta. Det skal lønne seg å skape arbeidsplasser, klart det, men det argumentet fungerer ikke en gang vikarierende i sammenhengen!

George Bush sa etter 911 "Endelig får vi det verktøyet vi trenger for å overvåke den Amerikanske befølkning", og Europa jobber hardt for å nå målet U.S.A. allerede har oppnådd. Ønsket om avskaffelse av penger er en av målene på veien mot denne oversikt. De vil ved det kun greie å kontrollere den jevne mann, mens storkapitalen kan svindle videre i stor stil som før ved kreativ regnskapsføring og finansakrobatikk.

Jeg engster meg for at nye endringer i negativ retning vil innføres sakte og i små doser for å unngå den negative oppmerksomhet dette direktivet fikk og som heldig vis har medført at ingen med ønske om fortsatt politisk deltagelse vil ta i det.
Det jeg er sikker på er at vi kommer dit. Det handler ikke om politikk i det hele tatt, kun menneskets negative egoisme og den generelle grådighetskultur i samfunnet.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar