Tribunebråk, slosskamper og personskader er noe av det du kan oppleve om du drar på både håndball- og fotballkamper i sørligere strøk enn Tyskland. Da PAOK og AEK skulle spille håndballkamp i den greske cupen, skjedde det igjen. Store grupperinger fra begge sider rottet seg sammen for å "ta" motstanderne.

Spørsmålet er; hvorfor skjer ikke dette i Norge?

Det eneste vi kan oppleve i Norge er disse "casualsene" som i realiteten er 18-åringer med sosiale problemer. De henger ofte rundt de største fotballklubbene i Norge og bruker alle sparepengene sine på Lacoste- og Ralph Lauren-skjorter. Ingen stor trussel med andre ord.

Det er nok noe med kulturen i Hellas å gjøre. De har ikke akkurat de samme menneske- og verdisynene, dessverre..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Altfor ofte viser det seg at syd-øst europeere ikke har lært å beherske seg. Enkelte ganger ser det ut som det er to forskjellige rovdyrgrupper som smeller i sammen.

I Norge har vi som du sier, disse misslykkede og slåssglade tullingene som heller burde å starte en Fight Club..

Anonym sa...

Skjer ikke dette i norge? Hørt om Klanens Casuals? Går alltid skeis når de støter på brann.

Anonym sa...

Klanens Casuals? Er du helt nedsnødd?

Anonym sa...

"Klanens Casuals"!!! Huff sånne uvitende idiotiske dusteinnspill får meg bare til å riste på hodet. Til den pappskallen som skrev dette: Casualsene som har laget bråk i forbindelse med enkelte VIF kamper har INGENTING med Klanen som supporterklubb å gjøre. Det er mulig du gjerne vil at det skal være det pga av ditt forhold til Vif og Vif supportere, men det kan allikevel ikke konkurrere med kalde fakta.

Anonym sa...

Jo nærmere du kommer ekvator...

Legg inn en kommentar