må man så må man


Nyheten om at Gamst'en skal tjene 550.000 kroner i uka skal ha rystet mange. Ihvertfall skøytesjefen Jarle Pedersen. Han mener det er til å kaste opp av. Gamst selv mener det motsatte, naturligvis. Men også flere andre, hovedsaklig innen fotball, mener dette ikke er noe problem.

Jarles argument at om man beregner tid/penger innad i skøyte- og fotball-karrieren så vinner fotballen klart. Og jeg ser ingen problemer med det så lenge fotballen har så utenkelige store inntekter som sporten nå har.

Jarle, slutt å syt.

Mvh Loewenstern.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jarle Pedersen er ikke så veldig belest og opplyst om marked og ettspørsel, tydeligvis.

Med Pedersen som sverdbærer for skøytefolket, så tror jeg aldrig vi kommer til å komme tilbake til toppen, og sporten vil sakte dø ut.

Fotball er Gud, for veldig mange, mens skøytesport er en utdøende idrett (dessverre)og derfor er lønnsforskjellene gigantiske. Punktum.

Hilsen Gerrard

Anonym sa...

Helt enig med Jarle Pedersen. Fotball-lønningen til en middelmådig spiller som Gamst Pedersen står ikke i stil med hva han leverer.... De som ikke ser dette, argumenterer andre ting for å forsvare fotball-lønninger generelt. Hadde det vært Messi man snakket om hadde saken vært annerledes, men dette er bare absurd. Klubbene sliter økonomisk, og noe annet må gjøres for at klubbene ikke skal gå konkurs, en etter en. KLubbene knekker ryggen mens spillere sies opp unna for unna. Med slikt utgangspunkt bør man starte en diskusjon, og det har Jarle Pedersen gjort! Flott, Jarle! Lykke til med neste sesong, håper løperne får litt bedre betalt enn det de får nå, tror det er mye å gå på der i ukelønn for å si det sånn! :)

En som er glad i idrettens mangfold..

Legg inn en kommentar