Mellommåltid med paprika


Denne retten har jeg vunnet mange internasjonale priser for, og de prisene har ikke kommet fra øverste hold, men fra gjester jeg har imponert med i hele verden. True story. For er det noe som virkelig er godt, så er det et mellommåltid med paprika - der man også trenger en del ost og tomater.

Uansett; her er oppskriften på det perfekte mellommåltidet.

En enkel siderett er fylt paprika.
1-2 hele paprika
ost ca 60 gram eller noe
1-2 tomater, grovhakkede

Kjøp en paprika eller to (en halv pr person hvis de er store nok).
Split dem i to, rensk ut stilk og stein, og vask dem litt. Så pensler man et tynt strøk med oliven(raps e.l.) olje,
og har dem i ovnen på rundt 200 grader i 5-6 minutter. Men de står inni, så har du en stekepanne klar
med ost skåret i terninger (smelter lettere). Bruk den osten du liker best.

Smelt osten i stekepannen mens du rører hele tide, og når alt er smeltet så hiver man oppi grovhakkede

tomater, helst ferske selvskårne, og blander det med osten.
Her kan man krydre slik man vil, chicli, pepper, oregano, osv...
Denne blandingen skal så oppi de halve paprikaene, og på nytt i ovnen til du får en gylles skorpe
på osten. Skal ikk ta lange tiden hvis man tar på grill elementet.

Ta ut, og spis ved siden av en hovedrett.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar