Guide: Kjøp billig støvsuger

Guide til kjøp av billig støvsuger


Skal du ha deg en støvsuger, så er det en del ting du bør tenke på. Lyd, design og hvor enkel den er til å bruke har veldig mye å si når det kommer til valg av støvsuger. Men det har også veldig mye å si hvor billig støvsugeren er... så her gir vi noen tips til hvilke typer støvsugere du kan kjøpe for å få det billigst mulig.

Når man flytter inn på hybel, så er støvsuger veldig viktig å kjøpe inn. Har du flyttet hjemmefra, så vet du kanskje at det er en del ting som blir vanskeligere når man flytter ut av redet. Blant annet dette med renhold.

Hvordan skal man finne billigst mulig støvsuger?

Det er flere steder man kan sjekke ut støvsugere.. men de aller fleste gode tilbud finner man faktisk på internett. Så du bør sjekke etter gode annonser på internett når du skal kjøpe billig støvsuger.

Men du kan også ta deg en tur på den lokale matbutikken når du skal kjøpe støvsuger. På Coop er det faktisk veldig ofte billige støvsugere, men disse er forbeholdt de enorme Coop-butikkene, som for eksempel Coop Xtra på Lagunen i Bergen. Her kjøpte jeg min støvsuger ganske billig.. faktisk til 399,- norske kroner.

Nå skal det sies at denne støvsugeren, til tross for at den var billig, er svært god. Men at den bråker noe helt utrolig mye kommer man faktisk ikke unna. Det høres ut som en varmepumpe ute av stand når man kjører i gang med litt thailandsk rengjøring på en lørdagskveld, men det er jo selvfølgelig bare litt av kosen.

For hvor mye må man regne med å betale for en billig støvsuger?

Når man går ned på Elkjøp eller noe liknende, så ser du at støvsugere koster rundt 1500 kroner. Selv betalte jeg i underkant av 400 kroner for mine støvsuger, noe som faktisk var helt utrolig billig. Men du må regne med å betale rundt 600-700 kroner for en billig støvsuger når du kjøper den på et elektronikkvarehus.

Hvor lenge kan man regne med at en billig støvsuger varer?

Vel, du må huske på at disse støvsugerne som regel har tre års garantitid, så du trenger faktisk ikke kjøpe støvsuger med mer enn 5 års mellomrom. Så om støvsugeren din koster 500 kroner, så blir du nødt til å innse at du kanskje må ha en kostnad på 100 kroner i året for å ha en støvsuger i huset. Noe som så absolutt er verdt det.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Thailands rengjøring på slutten av lørdagskvelden? hahahaha hva faen skjer

Legg inn en kommentar