Meninger om Grandiosa


Grandiosa er den desidert beste pizzaen i følge oss nordmenn. Faktisk spiser vi godt over 3 millioner eksempler av Grandiosa-pizzaen hvert år, noe som gjør at det er den mest solgte pizzaen i hele Norge. Men det finnes også folk som har andre meninger om Grandiosa enn at det er verdens beste pizza.. de kan du lese her.

Først av alt må vi si at italienerne ikke er spesielt begeistret for måten ferdigpizza blir laget på. De mener at definisjonen på pizza inkluderer at den er bakt i steinovn, noe Grandiosa på ingen måte blir. Så allerede der detter denne pizzaen av lasset.

SULTEN! Ser jævlig digg ut... Må testes med ein gong... Må visst forresten skrive litt mer, siden vidde klager på at jeg skriver for kort.. Bildet så litt gammet ut... Håper den ikke blir dyr... Håper det kommer en catchy sang til... Er det innebygd rømme liksom?

Eller slik pose som må tilsettes rømme? Vet ikke helt pm "Full pakke!" var så veldig bra navn på Pizzaen.. Burde ha hetti "Grandiosa... MED ALT!" Jess, leste forresten at det skal komme med komplett musikkvideo etc. til lanseringen... Blir bra vettu... Når tror dere at den kommer ut? Mandag kansje? Får gå i butikken å se da...

Eter original Grandiosa av og til. Den er veldig god, men ingen andre Grandiosa-variantar smakar noko særleg bra. Føretrekkjer heimelaga pizza eller Dolly, men vert lite av det på studentøkonomi. Ikkje kan eg laga noko som helst mat sjølv, og Dolly/Peppes o.l. er for dyrt.

Kan enno hugsa sviket Stabburet gjorde for nokre år sida, då det skulle vera "val" mellom "Kjøttdeig og lauk" og "Pepperoni". Sjølv om dei spesifikt sa at dei skulle berre lata ein vera att etter "val"-perioden var over, var begge lenge ute på marknaden. Eit svik eg hugsar til den dag i dag.

Grandiosa er oppskryt. Pizzaen er som alle andre grandiosa pizzaer. tynn ekkel bunn med minimalt med fyll på. Denne her er langt i fra bedre enn noen andre grandiosa pizzaer

Skal du ha pizza gå får Big One er det ganske mange som mener.
Dei har god variasjon i pizzaene. Alle Grandiosa pizzaen e dei samme. samme tynne bunnen, samme tynne fyllet, bare med små forandringer.

Vi får vel bare konkludere med at noen liker Grandiosa, mens andre har andre meninger om denne frossenpizzaen som hele Norge har trykket til sitt bryst. Det er på ingen måte lønnsomt å gjøre seg opp en mening om den ène varianten av Grandiosa, for så å bannlyse alle de andre i hvert fall.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar