Til tross for at den sympatiske moldenseren Bernt Hulsker har forlatt sørlandsbyen Kristiansand før makrellene er på bordet, ender det opp med en aldri så liten skandale på Brann stadion i kveld. Den ellers proffe og sindige Bolanos ber Vikstøl om å legge seg ned ekstra lenge for å hale ut tiden i sluttminuttene mellom Brann og Start.

Situasjonen er nærmest en reprise på fjorårets skandale da Hulsker ba Goodsoon legge seg ned etter at amerikaneren hadde braket sammen med daværende RBK-keeper Jarstein. At den ellers koselige klubben skal være bekjent med slik oppførsel er for meg en gåte.

Way to go, søppellag.

8 kommentarer:

Anonym sa...

søppellag? delt 3 med rbk?

Kongen sa...

er vel mer det sympatiske enn det sportslige

Anonym sa...

Hva er forskjellen på å be en (litt uerfaren) spiller ligge nede for å hale ut tiden i sluttminuttene og å ligge nede for å hale ut tiden? Hadde dette vært en sak om unge Vikstøl hadde "husket" å bli liggende en liten stund slik de fleste fotballspillere, Eirik Bakke inklutert, gjør både titt og ofte.

Myggen og Matta sa...

Hvilke dårlige tapere som skriver her. Hva vet dere om Bolanos virkelig ba Vikstøl om å bli liggende på bakken? Kanskje ha sa : take it easy f.eks.(slik Hulsker gjorde i fjor på Lerkendal) Var det noen som var unfair i denne kampen så var det, og det er jo ingen overraskelse, Eirik Bakke. Han burde fått tildelt rødt kort tidlig i denne kampen. Min personlige mening er at dommerne må slå mye hardere ned på den type grisetaklinger som nevnte Bakke utfører. Bli heller med i vi som er glad i offensiv fotball. Der er Start for øyeblikket Norges beste lag. 9 mål¨på de to siste kampene. Fantastisk. Stå på Start. Fortsett slik. Start er ikke et unfairspillende lag, men fairspillende lag. Det vet da deres kollegaer i tippeligaen. Hilsen stolt sørlending

Anonym sa...

Næmmen helledussen da!

Småfurtne bergensere er så søte c";)

Fotball kan ikke bli bedre enn den var på Brann stadion i går! Mange mål, og 3 poeng til Start.
Og egentlig så gir vi vel pokker i om dere furter resten av uka...

Fredrik sa...

Tipper du finner mange spillere som er mere klysete enn Hulsker i dagens Brann-lag ihvertfall. Fint å fått opp et speil i garderoben kanskje slik at man kan kjenne igjen en drittsekk når man ser en?

Anonym sa...

Stakkars Bergen , Bergensere, Brann og Brann stadion banemanskap.

Du skal ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer deg selv.

reis dere opp, det ken ennå bli medalje!

Anonym sa...

jeg elsker å se brann, i dette tilfellet , tape. men jeg elsker den røde stemningen, livet på tribunen
, trøkket på stadion...? ja, hvor var det? alle som kritiserer start i år fokuserer på hvor dårlige de andre var. hvem leverer fotball som er underholdning her, ikke brann ivertfall. kom dere på beina, hold kjeft i mellomtiden, ellers kan 1963-2007 bli like lenge som til neste gang.
ta dere en tur i adecco, bli kvitt søppel som bakke,nilsen mfl.

Legg inn en kommentar