Helt texas!


Det som har skjedd rundt de amerikanske soldatene er helt absurd. som Julian Assenage sier:

"De handlet som om de spilte et dataspill, der det er om å gjøre å få mest mulig poeng."

Ikke bare er denne hendelsen absurd, forklaringene til det amerikanske militæret er like rar. Er det rart jeg begynner å lure!? disse menneskene burde aldri fått holde et våpen en gang!

Mvh Loewenstern.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Enig med deg, måten dem snakker på sier en del hva slags personer de er.

Gale amerikanerne, og det militæret syns det er greit? Legimitert å snakke og er skyte glade?

Jesus, er folka der borte helsprø eller?
De som snakker høyt om hvor gode de er og gjør for fred, helvete heller.. gale gale Amerika.

Anonym sa...

okay si det sånn at de var terrorister ,hva da.da hadde folk jublet av glede.men hadde dere ikke vist at de var reportere eller sivile ville dere følt glede for at terroristene døde.i krig er det som oftest sivile som blir rammet hardest,slik har det vært i alle kriger som har rast over kloden i flere hundre år.men som alle vet er det deg eller fienden.måten dette ble gjort på kan jo diskuteres,men jeg har sett hele videoen og for meg så det ut som terrorister som oppførte seg mistenkelige og da er det bare og skyte til siste mann er død.hvordan de gjør det spiller ingen rolle så lenge de terroristene ikke får skade andre mennesker.takk for det du.ps veldig synd at det var hederlige mennesker som ble skutt i filler.men i krig vet du ikke hvem som er venn eller fiende før det er for sent,bedre føre var enn etter var.

Anonym sa...

OG MUSLIMENE ER EN TRUSSEL FOR VERDEN?????VESTEN ER I KRIG MOT MUSLIMENE... HER KAN DERE SE HVEM SOM SKAPER TERRORISTER!!!! OG NORGE STØTTER USA?! SKAMMER MEG OVER HELE VESTEN

Anonym sa...

helt riktig.
terrorister er ikke muslimer.
i hvilken religion står det at du skal drepe deg og mange andre titalls sivile menesker for en eller to soldater????????????.

Legg inn en kommentar