Ikke tenn bensin på FRP-bålet..


Mye mulig at respekten til de eldre kanskje har gått noen grader ned med årene, men det er faktisk ikke slik at dette ikke gjøres på grunn av nødvendige kutt i helsesektoren. Dog er det slik at eldrebølgen snart skyller inn over landet, og først da må man sette i gang virkelige tiltak for å redde de eldres velvære.

FRP-politikk går ut på at alle skal ha det bra - alltid. Spesielt de som skriker høyest i de største grupperingene. Kanskje ikke noe veldig stor overraskelse at de da velger å kjøre det opp med en del fremmedfiendtlig og eldrevennlig politikk da de vet at dette er saker som treffer folk midt i hjertet.

Problemet til FRP er bare dette med penger - og de aller fleste i det partiet bør egentlig ta seg en ukes lesing i boken "Samfunnsøkonomi for nybegynnere" før de i det hele tatt åpner kjeften sin på direktesendt TV.

For øvrig håper jeg at Ingrid Hovig får en fin og vakker pensjonstid.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du prater som du skulle ha kjeften full av jeksler, alle ser vel hva de RG driver med av vanstyre, prøv heller å følge med litt sjøl !

Anonym sa...

Enig med Anonym der - synd at alt skal bortforklares med at det er Frp som uttaler seg og derfor ikke noe å ta alvorlig begynner man jo bli litt lei av....
Eldreomsorgen er jo på full fart nedenom og hjem dessverre - og vi har ikke sett begynnelsen tror jeg dessverre.
Og nei - er ikke Frp-velger....

Anonym sa...

Det gjør meg aldeles rasende å oppleve hvordan gamle mennesker blir behandlet som en verdiløs samfunnsbyrde. Faktum er at mange av dem rett og slett sulter ihjel under hjemmesykepleie. Hvis en person er dement men i stand til å bo hjemme, er det umulig for en overfladisk omsorg som hjemmesykepleie i tidspress, å sørge for at kunden får i seg mat. Det idiotiske opplegget er jo at sykepleieren spør om denne personen har spist, og kan godt få et ja selv om det ikke stemmer. Den som er dement er ofte rørete på slike detaljer og risikerer å sitte sulten til neste dag. Dette skjer under omsorgsordningen før tiden skal effektiviseres enda mer. Helt helt jævlig! Mine foreldre skal ikke utsettes for denne langsomme utfrysingen. De har gitt dette landet absolutt alt, og skal ha det godt og føle seg elsket og verdifulle. Var det ikke eldreomsorgen det skulle skinne av? For en grusom løgn! Våre selvopptatte og avstumpete politikere stiller ingen krav til seg selv hva angår skikkelighet og etterrettelighet, og vil heller twitre om sine egne meningsløsheter enn å innfri seriøse løfter de har gitt. En stor skam for den som måtte ha evne til å føle noe sånt.

Anonym sa...

Byråd Sylvi Lysthaug borteforklaring påTV2 tabloid ga meg partiet innsikt nåe det gjelder både eldre omsorgen og Sykeshuskøen.Alle beskylgtes staten som vi er ekskludert i den svikten.Ingen ungdom vil dette yrket pga feilaktige påstander om at de eldre leve i helvete her til lands men fakta er jo ingen menneske aktvitet er fullkommet vi må alle sammen strebe etter forbedringspotensielle ikke politisk solospill fra FRP som begynne å bli kolbrann for hele samfunnet.Ta for exemple Oslo som er styrt av Høyre og Frp hvor det ble innført STOPPEKLOKKA I TJENESTE.Staten er du og jeg opg det nytte ikke å syte som bortkjemte folkslag.Det som Frp forvirende med dette partiet er at de forandre farge som kameleon etter forholdet enten de vil være for sentralisering eller for liberalisering av helse sektoren.

Legg inn en kommentar