Telefonselgere - historier


Kan vel bare slå fast med en gang at jeg hater telefonselgere noe ekstremt. De er irriterende, idioter og tar seg jobb hos telefonselskap kun på grunn av at de ikke har andre karrieremuligheter. Ofte er det folk fra BI som ender opp som telefonselgere - og du skal vite at mange av dem har studert markedsføring eller internasjonal markedsføring.

Jeg har sperre på telefonen slik at hvis de ikke viser nummeret sitt blir samtalen koblet til en svarer.

Men noen har nummervisning og jeg vil si at det kan utvikle seg til ganske heftige samtaler.
Jeg kjøper aldri noe av en telefonselger, så jeg har til tider hatt skikkelig trakasering av personen i andre enden av røret og det beste er at jeg har ikke dårlig samvittighet for det.

Den beste var nok en dame som absolutt skulle selge en "natur-viagra" husker ikke hva det het, men hun var trivelig å prate med så etter å ha tullet meg gjennom alle salgstriksene hennes svarte jeg ja jeg skal handle hos deg, men på en betingelse.

Du må personlig komme til meg førstkommende fredag, så hvis du mener jeg fortsatt trenger dette vidunderlige middelet deres på søndag så skal jeg kjøpe det.
Da ble hun forbannet og ville anmelde meg for trakkasering, jeg måtte da bare spørre henne hvem ringte hvem. Hun slengte på da uten å si adjø engang.

Gjett om jeg lo godt etterpå.

Noen andre er selvfølgelig litt heldigere når det kommer til telefonselgere.


Ellers har vel ikke telefonselgere lov til å bruke ord som "gratis" med mindre det de tilbyr faktisk er 100% gratis, frakt inkludert, uten binding/abonnement eller forpliktelser til å selv si opp dette.

Har faktisk ikke hatt noen selgere på tråden (mobilen) siden jeg reserverte meg for noen år tilbake men vurderer å fjerne reservasjonen slik at jeg kan ha det litt moro og blåse ut om det skulle ringe en på det rette tidspunkt.....

Det er jo ikke snakk om å disse seriøse telefonselgere her. Jeg tviler på at det er mange, om noen, telefonselgere som bryr seg noe serlig om hva du sier på telefonen til dem. Di bryr seg forhåpentlig vis kun om et ja, og får di ikke det, så går di til neste på lista.

Ferske telefonselgere får seg kanskje en støkk innemellom, men etter hvert blir di drevene. Di som ikke klarer å distansere seg fra alle hissige personer og tragiske historier di opplever, bør finne seg en mer passende jobb.

I min jobb blir det en del hissige personer, og tragiske historier. Jeg er så behjelpelig og hyggelig som mulig når jeg prater med dem, men jeg kan ikke ta med meg følelsene videre for da hadde jeg blitt deprimert. Jeg er ikke hjerterå, men må tenke på meg selv og familien.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar