Feil med eldre kjæreste?


Handler vel mer om hvor man er i livet enn alder, spør du meg, selv om de to ofte er knyttet sammen. Har i hvert fall sett at det ofte har raknet for par fordi de er på forskjellig stadium. Synes det virker vanskelig å ha et forhold til noen som går på vgs når man er ferdig med det, uansett om man går høyere utdanning eller jobber.

Samme gjelder vel forsåvidt hvis den ene jobber og den andre tar høyere utdanning. Et annet eksempel er at hvis man er 20 og er sammen med ei på 30, er det ikke utenkelig at den biologiske klokken hennes plutselig tikker som aldri før, mens det å få barn fortsatt er en helt fjern tanke for deg.

Sier ikke at det nødvendigvis må være sånn, mange klarer det fint, men av de forholdene jeg har sett hvor folk er på forskjellig stadium i livet, har flertallet raknet.


60- og 70-åringer som henter inn vakre thailandske koner i 18-20-årsalderen er innenfor loven. Men om det er etisk riktig å utnytte pur fattigdom på denne er noe annet. Og det er vel strengt tatt det denne tråden handler om - hvorvidt det er etisk riktig å ha en kjæreste som er såpass mye yngre enn seg.

Og for meg er det å være sammen med en 15-åring som 19 år gammel gutt helt, helt feil...

Sånn er det nok å ha 10 år eldre kjæreste.


Det er fort mulig at de kan ligge på samme mentale nivå som 15 og 19. Hvis det er tilfelle så ser ikke jeg noen problemer. Selv om mange har endret seg enormt fra 15 til 19, så betyr det ikke at to forskjellige personer utvikler seg likt eller gjør det ved samme alderstrinn.

Eldre kjæreste fra Thailand


Ikke spesifikt for å hente fra Thailand, det er jo mange eldre rikfolk som får seg unge damer fra eget land. Evt. unge menn. Og det dreier seg som om to personer som blir sammen, ikke en som utnytter den andre.

Kanskje begge utnytter hverandre, at den ene tenker bare på sex, andre bare på penger, og ingen på forhold. Men så lenge de to blir sammen på sin egen basis så er ikke det noe jeg mener er rett å blande seg inn i.

I mange forhold er det dessverre grunn til bekymring; både for vold, perversitet og utnyttelse. Likevel har jeg en stor oppfatning om at innerst inne så har folk flest ett stort hjerte med klare intensjoner om å behandle partneren sin på best mulig måte.

Jeg skal være enig om at det er litt 'skjevt' hvis en 19-åring går inn for å finne kjæreste blant 15-åringer. Men det er ikke nødvendigvis noe som er planlagt på forhånd. Ofte kan det være helt omvendt. At det er 15-åringen som finner interesse i en 19-åring, som gjerne gjennom hele sin oppvokst har vært alene og er derfor sårbar for denne slags oppmerksomhet.

Det er i hvert fall ikke feil med eldre kjæreste om det går bra for begge.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar