Noen gang besøkt Tenerife?


Tenerife er et godt besøkt ferie mål for oss nordmenn. Mange skandinaviere har lagt sin elsk på denne ferieøyen som ligger under Spania. Charterfeber har vel også hatt en sesong på dette stedet, noe som betyr at det må være et spenstig og godt chartermål. Flere reiseselskaper frister med gode tilbud til Tenerife om dagen, og det gjelder bare å hoppe på et av disse tilbudene om du ønsker å oppleve den spanske solkysten på sitt beste.

La Gomera er en ferieøy som ligger tett inntil Tenerife og har et særskilt preg over seg. Mange velger å dra til denne øyen når de først er på ferie i Tenerife, og da er det spesielt den store byen San Sebastian som besøkes av mange turister hvert år. Det gjelder absolutt å ta seg en tur innom denne øyen når du har mulighet til det - her finner du fin natur og flotte severdigheter.

Sist, men ikke minst, vil vi også nevne feriestedet Los Gigantes som finnes på Tenerife. Dette er et område med stor masseturisme og tett mellom de feriekåte turistene som holder til i dette området. Spesielt gjelder det å legge merke til solnedgangen i Los Gigantes da den går for å være blant de aller vakreste å oppdrive på Tenerife. Dette er også stedet for deg som ønsker å bedrive vannsport i form av vannski eller vannscooter. Disse kan leies nede på stranden til en god pris.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar