Bokstavelig talt 9 liv..?


Skal godt gjøres å bli beskutt 7 ganger uten å dø dersom du ikke bruker skuddsikker vest. Enten er det ikke skutt med "skarpt", eller så er det rett og slett blitt beskutt mot bein eller steder som ikke innehar særlig viktige organer. For... kriminelle mennesker bør rett og slett være i stand til å skyte syv skudd og drepe om de har lyst..

Mange hevder at Toskas høyre hånd, som for øvrig er kjent med flere kjendiser i Norge, har ni liv. Eller som man kaller det på vanlig språk; ekstremt flaks.

Her legger jeg for øvrig ut noen kommentarer som kom inn sist jeg publiserte en nyhet om denne saken:

"

en pakkis fra eller til gjør ingenting. En kriminell også. her kunne man slå to fluer i en smekk. Hadde vi kstet ut alle utlendinger så hadde vi nesten ikke hatt kriminalitet igjen her til lands. ALT var mye bedre FØR!!!"

og "utlendingene i norge gjør mer nytte enn nordmenn i utlandet. dere dreper smugler dop,vil ikke lære språket i spania osv. også klager dere på oss!?? gjeng bønder ,som ikke skjønner en dritt."

La oss være enige om èn ting, folkens... både IQ og rasisme er noe dritt! :)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ærlig talt neste gang bare dobelttapp han i panna med en rifle så får han utgangsår på størelse med en håndball i bakhodet. Likt å se han overleve det.

Anonym sa...

Enig at det like godt kunne vært en rik og feit norsk en som skulle vært Toskas "høyre hånd" så la oss ikke blande inn at han er utlending. Begynner å bli lei av lese at alle utlendinger er sånn og sånn og sånn!
Men at sånne folk får gå fri og lage så mye uroligheter og ødelegge for andre er så utrolig absurd! Rettsystemet i Norge fungerer dårlig. Man kan voldta i mange år og få noen mnd med soning, har man mye penger til å skaffe seg en superadvokat så lønner det seg jo å rane en bank for noen slanter, perdofile jobber som leger, lærere, barnehageassistenter osv. uten at det blir oppdaget... bleh.. hva skjer her i landet egentlig?

Anonym sa...

jeg forstår lite de over her. Synes det er verre at man ikke kan regne med at purken kommer å hjelpe deg om det er problemer. Og om du har gjort noe kriminelt kan du bare å gi faen i å få noe som helst hjelp i framtiden. Det er virkeligheten for de fleste som har skittent rulleblad. Den type stigma går ikke av i såpe å vann.... Ps: Liker ikke pakistanere jeg heller, pga de er så flink å dra frem pistoler.. ..

Anonym sa...

For et savn det ville ha vært for det norske samfunnet om han ikke skulle ha overlevd....., vi trenger jo slike sterke samfunnsbyggere her i landet. Gi han den beste hjelp det går an å få, det er jo slike personer Norge vil ha og trenger. De gir alt for landet; jobber , betaler skatt med glede, yter alt de kan i form av samfunnsbyggende arbeide på sin fritid.

mvh
BOG

Anonym sa...

BOG! Det beste hadde vært om Toska oxo var med, Kanskje han hadde blitt truffet riktig sted,bedre å kvitte seg med hovedpersonen enn hans høyre hånd;)Eller hva synes du?!;)

Anonym sa...

Regner med at det er snakk om gratis advokat hjelp betalt av staten,som blir oppnevnt ,altså statsadvokat som ikke er noen billig affære,men vi andre som betaler for han.

Anonym sa...

bare å ta av seg hatten for dette..

Anonym sa...

eller kanskje vesten?

Legg inn en kommentar