Det må jo være lov til å spørre seg etter denne episoden i Oslo. For kriminelle mennesker som jager et offer på denne måten skal være i stand og opplært til å kunne drepe et menneske ved å bruke 7 pistolskudd, noe som ble gjort. For å si det sånn;

ingen ser deg inn i øynene, sier noe stygt for så å servere deg 7 skudd midt i den skuddsikre vesten din dersom målet er å drepe deg. Da velger du en annen utvei, som (eksempelvis...) å skyte deg i hodet. Voilà.

Så det skal være spørsmål med hvorvidt disse guttene/kvinnene var ute etter å drepe, eller bare å gi en beskjed. Kanskje derfor "Onkel skrue" velger å holde såpass tett også..?

10 kommentarer:

Anonym sa...

Sikt på ansiktet gutter... Ansiktet!!!

Anonym sa...

Imran Saber har sikkert ni liv slik som katten, og derfor overlevde han.

Anonym sa...

Spørs om de var klar over at han brukte skuddsikker vest

Anonym sa...

hvorfor faan skal vi bruke skatte penger og politi ressurser på en mann som aldri har gjort et lovlig arbeidslag,se til helvete å la han ligge aleine!!

Anonym sa...

Det lønner seg å være kriminell og ikke arbeide, da kan man kjøre Mercedes og ha fri til å gjøre hva man vil hele tiden. La de kriminelle gjøre opp seg imellom kast ikke bort penger på etterforsking av dette. "Skrue" ønsker heller ikke det ser det ut til. Om de skyter hverandre vil det bli noen kriminelle mindre og det er bra.

Anonym sa...

Med syv skudd.. Han skulle ikke likvideres denne gangen. Det tryggeste han nå kan håpe på er isolat på Ila Siokringsanstalt. Kansje han vil oveleve noen dager til

Anonym sa...

jævla søplemennesker, balleløse norske folk. håper vi noen ganger får truffet dere ute så kan vi snakke! ja han har ni liv, er du sjalu på det? han har fin bil er du sjalu på det? han har FINE damer, er du sjalu på det? fiks opp livet deres. jobb og spar penger som skrue og bli som han!

Anonym sa...

HELT enig ,nordmenn syter og klager over utlendinger,selv dreper de i utlandet,som kongo osv.. denne skruen er ikke verre enn alle mc. gjengene ,så hvorfor lage en såå stor sak ,bare fordi han er mørnk? han er født oppvokst i norge,så han er nordmann. er han kriminell,så vil han bli tatt en dag,og kastes i fengsel. fleste utlendinger sp pakistanere ,som hadde foreldre her i norge. de har arvet penger eindommer osv takket foreldrene slet jobbet på 70-80 tallet. fleste kjøpte store eindommer og de har barna arvet. og nå har de råd til å kjøre nye bmw m.benz .så slutt å være sjalu på utlendinger,de gjør det veldig bra idag. vi har også snille slekninger og hjelper hverandre med alt,vi har et samhold,noe nordmenn bare kan drømme om.

Anonym sa...

Er så lei Pakistanere/Muslimer at jeg tar snart frem rifla. Da holder det med ett skudd.
Vi er flere som mener det samme hvis ikke myndighetene nå tar tak...

Anonym sa...

er lei pakistanere jeg også...på tide at norske, og alle med lignende verdier går sammen som i england...mulatter , negere . nordmenn , latinere, alle må gå sammen mot muslimene og pakistanarne i norge...muslimene tar over norge...ikke hat alle utlendigene , hat di som lager kaos her, og det er muslimene!!

Legg inn en kommentar