Liten tvil om at jeg hadde flyttet fra huset mitt dersom jeg sto i fare for å få fire biler parkert inn i husveggen hver gang det ble litt kaldt og frost i det danske landet. Kan ikke være særlig hyggelig å våkne opp av "slæddende" sjåfører hver tredje time.

På en annen side kan det jo være en fin måte å møte nye folk på. Så trygdesnyltende nordmenn kan jo eventuelt sammen gjøre et oppkjøp av boligen og flytte inn i hopetall dersom de ønsker å møte nye, og kanskje også likesinnede, mennesker på en sen lørdagskveld?

Hvem vet - kanskje man også finner drømmedama kjørende inn i husveggen. For det er vel ingen hemmelighet at kvinner sliter litt mer med å kjøre bil enn menn...

(Beklager den pinlige musikken på videoen.. .er ikke jeg som har laget den)

11 kommentarer:

Hufsa sa...

Gå å les litt statistikk du lille venn.

Anonym sa...

Ehhh,, er vel kanskje flest menn og gjerne yngre menn som tror de er verdensmestre på veien som kjører mest ut i dette landet....

Anonym sa...

Trygd du liksom, du har nok aldri vært forkjøla selv, man kaster ikke stein når man sitter i glassvindu!

Anonym sa...

wow.. et troll i nisselue.

Anonym sa...

Flere menn driter på draget når det kommer til kjøring. Men flere men kjører også, samt mer timer per uke. Så da er det jo naturlig at tallet på menn er høyere enn kvinner.

Men dette er vel det samme som "differansen" på likestilt lønn, når faktumet er at flere kvinner velger å ta lavere betalte jobber som for eksempel helsesøster på en skole, for å så klage over at de får lavere lønning enn menn som jobber som leger på sykehuset.

En kvinnelig lege og en mannlig lege på samme arbeidsplass tjener det samme per time, såfremst det ikke er en privat bedrift med egne lønninskår. Men da er det denne spesifikke bedriften som har skylden, og de som fremdeles velger å jobbe der uten å akseptere bedriftens egne lønnsregler.

Hufsa sa...

Til anonym;
Det er sant at menn generelt kjører mer, men selv om man tar hensyn til dette utklasser menn kvinner i ulykker i statistikken.

Hva likelønn angår så er det snakk om lik lønn for likt arbeid. En mannlig lege får bedre betalt enn en kvinnelig lege, en mannlig sykesøster får bedre betalt enn en kvinnelig sykesøster. Man kan ikke sammenligne på tvers av yrker skjønner du vel!

I tillegg tjener kvinner 80% av det menn gjør i samme yrke utenfor privat sektor. Men selv om det er innenfor privat sektor, så forteller det jo litt om holdningene om de gir ulik lønn til kvinner og menn selv om de gjør samme jobb og har samme ansiennitet.

Anonym sa...

Kvinner og menn kolliderer omtrent like mye, men når menn kolliderer har det en tendens til å bli mer skader. Politiet blir bare tilkalt når det er personskade og forsikringsbransjen blir ofte heller ikke innblandet.

For mange menn er bil en lidenskap og ett annet hjem(de fant den jo opp). For kvinner er den ofte bare ett verktøy.

Anonym sa...

Helt enig med Anonym.
Kvinner er elendige i til å kjøre bil. Og utolig dumme som utdanner seg til lavtlønnsyrker. sykepleier og Ingeniør, har like lang utdannelse, og da bør man jo få "iq- tillegg" hvis man velger det yrke som gir mest i lønningsposen.

cathrine sa...

Haha, ja kvinner er jammen dumme som utdanner seg til sykepleiere og ikke ingeniører! Det sier vel ganske mye mer om DITT intelligensnivå enn om noen andre sitt! Hallo der...bruk hodet litt da! Ikke alle som er interessert i å bli f.eks ingeniør eller andre høyere lønnede yrker med tre års utdannelse. Ikke alle som KAN utdanne seg til det. Jeg f.eks er elendig i matte og er forferdelig lite teknisk anlagt. For det tredje er det ikke alltid lønnen som teller, men hva man er interessert i! Mange som faktisk har lyst til å bli sykepleiere istedenfor noe annet slags yrke og da velger de selvfølgelig det yrket de tror de vil trives i! Du er nok ikke gamle skrotten som lirer av deg sånt tull.
Kvinner er ikke mer elendige til å kjøre bil enn menn. Det er flest unge menn som skader seg og kræsjer i trafikken, og det er fordi de ikke har med seg hodet når de kjører og tror de er verdens kuleste og vil imponere kompiser eller damene.

Bolette sa...

Ja, ja du fikk ihvertfall mange svar på bloggen din, og det var vel det du ville oppnå, for jeg tror ikke at du er så dum at du mener hva du skriver her. Provosere er vel ditt motto i denne saken.

Anonym sa...

burde heller bare være på kjøkkentet!

Legg inn en kommentar