Det er noen ting man ikke gjør i fotball. Blant dem er å hoppe inn i taklinger som en rabiat Roy Keane i håp om å skade motstanderen for livet. En annen er å oppføre seg som en tyrker på speed i det man får et frispark i mot seg (ref: Bernt Hulsker). Men også dette med å dra til rivalklubben etter å ha tjenestegjort i en så hyggelig klubb som Arsenal er helt bak mål.

William Gallas har vært innom følgende klubber i England:

- Chelsea
- Arsenal
- Tottenham

Alle med tilholdssted i London. Dere ser kanskje at det ikke er helt riktig med tanke på rivalisering og klubbfølelse? Om mannen er blottet for både det ene og det andre skal jeg ikke legge meg oppi, men det er i hvert fall helt klinkende klart at man ikke skal gjøre sånn dritt om man skal ha et håp om å få den minste respekt hos den jevne fotballsupporter.

Ardian Gashi er et eksempel her hjemme i Norge, men han forlot denne vakre byen til fordel for Sverige etter at Brann tok seriegull... kanskje like grei?

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Men også dette med å dra til rivalklubben etter å ha tjenestegjort i en så hyggelig klubb som Arsenal er helt bak mål."

Sånn sett kan man jo si at det var feil å dra til Arsenal fra Chelsea også da :)

B23 sa...

Såklart :)

Selv er jeg newcastle-fan.

Legg inn en kommentar