Det kriminelle miljøet på Østlandet viser seg å være en gjenganger i så og si alt organisert dritt som foregår i og rundt Tigerstaden. "Wonderboy"-saken, "Nokas"-saken, "koffert"-saken er jo bare tre av mange ting som de samme folkene har blitt dømt for. Kanskje på tide å en gang for alle bare sett alle sammen bak lås og slå for "en tryggere hovedstad" - slik det står på politibilene..?

Om man hadde hatt samme justispolitikk som i eksempelvis Brasil, så ville jo disse folkene råtnet i fengsel sammen med en hel haug av andre småkriminelle. Hvorvidt dette er veien å gå eller ei skal jeg ikke si, men det er ganske provoserende å se at milde straffer gjør at disse folkene får lov til å begå kriminalitet etter kriminalitet uten at det egentlig har noe å si rent rettslig messig..

en gang må den dritten her ta slutt.

37 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, og det er litt av en falitterklæring når politiet konstaterer at vedkommende som ble skutt "jobber aktivt inn mot tunge kriminelle miljøer".. Han vil heller ikke bidra til oppklaring. I tillegg skal samfunnet bruke ressurser på å beskytte krapyl som dette! For et samfunn!

Anonym sa...

Trøsten er at de er amatører med våpen!
Hvordan kan politiet hevde at det er ett nøye planlagt angrep, når man skyter 7 skudd (som de tror det var) på en person uten å klare å ta livet av ham?
Om det var planlagt hadde du ikke skutt en fyr i området man har vest!
Jeg hadde kalrt dette med 2 max. 2 skudd. En hagleskur i ruta, neste i hodet og fyren hadde vært historie. (og jeg er ikke kriminell engang) :-)
Om man skal skyte en fyr i området man har vest (det vet man jo at han bruker om det er så planlagt som politiet hevder) så holder det også med ett til to skudd. Men da må man bruke skikkelig våpen. Feks kraftig revolver eller rifle.

Dette er like latterlig som da Krekar "liksom" ble utsatt for drapsforsøk (det var selvsagt arrangert)
Ingen prøver å drepe noen med ett av de svakeste våpnene du får tak i....
Og det i tillegg gjennom ei vindusrute? haha, det er så patetisk at media og politi fremstiller det som drapsforsøk.
Selvsagt var det ikek det.
Er det bare denne Berguist (hans nye navn) som kan skyte i disse miljøene?

Anonym sa...

Alle kriminelle i en lukket gate med fullt av skytevåpen!!! Den sterkeste vinner og får det første flyet til det lande han kom fra!!! God jul EKTE normenn.

Anonym sa...

Hvorfor opplyser ikke avisene om navnet til denne figuren:
Her er han!

http://www.myspace.com/imransaber

Anonym sa...

Avisene har skrevet i mange år om stakkars kriminelle sin barndom, men aldri om ofrene som har gått til smertfull tannbehandling resten av livet eller mistet livet. Vi må tenke på de som lever har ofte hvert skrevet dvs ofret er da blitt drept. Politiet har fått så hatten passer og advokat standen eller samfunnets gribber har forsvart disse kjeltringene i alle år og ikke så rart for advokater og kjeltringer er vel i samme business. Nå saumfares Norge av EU sine borgere fra Romania, Bulgaria og gamle østblokk så ofte at folk får husene ranet årlig. Oslo er nå så full av våre nye flyktninger at ran av mobil og trusler er daglig opplevelse. Takk også våre gull pensjonister fra Stortinget for så omsorgfull behandling av TOSKA og venner. At våre fengsler er så behagelige at Hotellene opplever konkurranse og Politiet er noe vi ser hver 17 Mai. Takk Takk Takk

Anonym sa...

en pakkis fra eller til gjør ingenting. En kriminell også. her kunne man slå to fluer i en smekk. Hadde vi kstet ut alle utlendinger så hadde vi nesten ikke hatt kriminalitet igjen her til lands. ALT var mye bedre FØR!!!

Anonym sa...

Skremmende å se hvor mange kjendis venner denne personen har, om den linken som er lagt ut her stemmer da.

Anonym sa...

nordmenn jævla rotter når dere var fattige å sultne griser så stakk dere til usa og tok livet og landet til di fredelige indianerne...med en gang dere fant olje og fikk penger så vil dere sitte å gnukke på pengene og ikke dele di med noen.... faen meg verre en pakkisa dere nordmenn...faen meg ego mennesker...beste og rikeste og tryggeste landet i verden og dere sitter fortsatt å syter og viholder på pengene deres...kvalmt!!1 skikkelig skrue land ..

Anonym sa...

Ja det ble bom. Fyren kreperte ikke, men fikk noen skremmeskudd i vesten.

Anonym sa...

Når skal vi "ikke kriminelle" få tilgang til et effektivt våpen til sevforsvar? Eller er det slik at bare de kriminelle skal kunne forsvare seg her i landet?

Anonym sa...

Jeg synes de kriminelle burde få litt mer skytetrening. De bommer så alt for ofte når de prøver å drepe hverandre

Anonym sa...

Til anonym 12:58
Og nå er du en skabbete rotte som kommer til Norge for å ødelegge landet til de fredlige Nordmennene, og ikke nok med det du klager i tillegg. Så hva lurer du egenlig på????????

Du kommer neppe til Norge for at du er fattig og sulten, men fordi du er en snylter og ser at om du spiller kortene riktig i Norge kan du sitte på ræva og få alt du trenger gratis fra staten.

Vet ikke hvilken farge du har (tipper rødgrønn :-)))), men du kan i alle fall ikke historie.
Tror du de som utvandret til Amerika fikk noe hjelp når de kom frem. Tror du de bare kunne forlange hus, hest, klær og mat av staten?

Nei, de måtte klare seg selv og bygge sin egen tilværelse "the hard way" og var nyttige for oppbyggingen av samfunnet. Og det er vel alt annet enn hva vi kan si om slikt rask som deg. Så jeg vil gjerne bare gi deg et råd. Reis hjem, vi vil ikke ha deg her.

Anonym sa...

Haha tror du det var gratis å dra till USA på slutten av 1800 tallet ?
Tror ikke historien er full av buffalo olas som jaga rødhud akkurat.
Norge er en av de største bidrags yterne i verden og definitivt dem som låner ut mest i forhold til folketall til alle som trenger det og desverre til dem som ikke trenger det også ..det eneste du beviser med innlegget ditt er att alle andre har rett, det dårlige omdømmet og hatet som importerte nordmen har stopper ikke engang etter 2-3 generasjon pga av att foreldre og beste foreldre nekter å integrere ungene sine.
Faktum består at det er ikke nordmenn som står for kriminaliteten i Norge, ett par her å der ja, men dem er i mindre tall.
Garantert ikke en nordman som prøvde drepe denne pakisen heller. Av med hanskene å stapp dem i gapestokker på torgene i oslo sentrum, third strike burde ikke gi livsvarig fengsel, men utvisning på livstid... Uansett smeller det en dag når vanlige borgere har fått nok av dette pakket og tar ting i egne hender.

Anonym sa...

Har de kriminelles fulle forståelse.
Bare du holder deg innafor noen enkle regler så går alt greit.
1.Ikke skyt politi må du skyte skyt noen sivile.
2. Ikke kall snuten navn da blir de riktig lei seg og ganske sinte(motiverte?).

Forøvrig kan du gjøre som du vil.

Anonym sa...

det disse parasittene vet er att så fort dem blir anklaget for noe, så er det bare å blå nekte og holde ut ett par dager i glattcelle... 7 dager senere kommer uansett ett "saken hennlagt" brev till fornærmede og da kan man reise tilbake å banke dem litt og kreve bot .. det er helt ut av kontroll i Norge og mye mere utbredt en det folk tror.
Når dem går till trinn som likvidering istedenfor bøter osv ja da er du røkt.
Dette er andre forsøket, dem gir seg ikke før han er død nå, han vet jo vem som bad han til det møtet, det er vel innlysende for alle.

Anonym sa...

Hvorfor faen skal vi dele våre penger med utledinger som gjør bare faenskap?Å ikke følger våre tradisjoner..Til helvete ut med alle som kommer hit for bedre velstand.Dem som har det vondt å vanskelig.Dem kommer hit å gir plaffen i alle ting dem må igjennom med religon etc.
Men resten av gjengen skal ha muslimsk ditt å datt.Hva faen er det dem hr det vondt etter??
utlendinger skal føye sg etter oss..ikke motsatt.Dem som ikke er villig til det.Kan se til helvete å pelle seg ut.
Nordmenn reiste til amerika ja.Å jobbe som faen hver dag.Her får dere utlendinger mere på sossen en nordmenn..Dere skulle faen ikke fått en krone..Men endelig blir det blått neste valg.Da får dere pakke baggene deres.

Anonym sa...

Hvordan kan Nokas ranere allerede være på gata?
Ikke lenge siden vi så Havnå i haeselskap med TV2...

Anonym sa...

Anonym sa...
nordmenn jævla rotter når dere var fattige å sultne griser så stakk dere til usa og tok livet og landet til di fredelige indianerne...med en gang dere fant olje og fikk penger så vil dere sitte å gnukke på pengene og ikke dele di med noen.... faen meg verre en pakkisa dere nordmenn...faen meg ego mennesker...beste og rikeste og tryggeste landet i verden og dere sitter fortsatt å syter og viholder på pengene deres...kvalmt!!1 skikkelig skrue land ..

22. november 2010 12:58


Kjeften på¨deg din jaævla utlendinger. Svartskalla muslimer som kommer hit er noen utakknemlige SVIN. Gleder meg til den dagen dere alle skal kastes ut. På en eller annen måte.

Anonym sa...

utlendingene i norge gjør mer nytte enn nordmenn i utlandet. dere dreper smugler dop,vil ikke lære språket i spania osv. også klager dere på oss!?? gjeng bønder ,som ikke skjønner en dritt. disse pakkisene er født oppvokst her,det dere nordmenn som har ødlagt disse. DE ER INTIGRERTE !! syns mannen er helt råå som overlever ... skal verve meg inn ,og la norge bruke oljepenga for min nye bmw m6. nordmenn dumme poteter ,vi tar over alt,mens dere må betale for oss. DENNE MANNEN ER HELT RÅÅÅÅ, norge har bare lommemenn......

Anonym sa...

Siste innlegg tyder på uintelligent utlending. gratulerer med lav IQ

Anonym sa...

Det er borgervern under oppseiling. Ikke så veldig stort og organisert ennå, men ting er iferd med å gå seg til. Sakte men sikkert. Da kan politiet stå parade langs Karl Johan 17.mai, andre vil ta seg av resten. På en mer effektiv og grei måte som vil gagne det norske samfunn på helt andre måter ;)

Anonym sa...

Dei vet jo ingenting om hva IQ er!

Anonym sa...

Ja det er blitt et land for rotter. Når dem dauer i ei skuddveksling så reiser dem straka vegen til himmels hvor 7 jomfruer venter. Men hva skal dem gjøre når dem har harva over alle de 7 jomfruene da har dem jo i prinsippet gjort dem til sjøger. Og hva skal dem gjøre når de etter et par minutter i himmelen har harva over alle 7. Nei da er happytime over og muha.... illusjonen over. Dritt religion.... BUSTED..... Not Plausibelt.

Anonym sa...

Det er jo ikke bare de kriminelle som er litt småidioter med våpen. Man kan jo lese om Politimannen som øvelseskjøt på jordet og traff naboens hus..
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10019476

Anonym sa...

til anonym som kommer med direkte usanne fakta,vi som hadde slekt som måtte utvandre,de fikk ikke noe stønad,de fikk kanskje litt land,men den måtte de selv opparbeide og dyrke med hardt slit,det var heller ikke alle som overlevde,det var ett hardt slit,skulle man ha noen form for en liten økonomisk hjelp,måtte det jobbes for.Vi er også på verdens-toppen når det gjelder og bidra økonomisk til de mest fattige land.For andre oppegående virker du utrolig lite opplyst om fakta.Da er det vel mer sannsynlig du blir opptatt av en viss gjeng som opperer på feil side av loven.La de bare ta livet av hverandre,men da hadde det vel blitt ropt ,hvor er poletiet!! Hvor er sykebilen,kom og hjelp!!Både poleti og ambulanse var der,men vedkommende vil ikke samarbeide ,så hva er vitsen?

Anonym sa...

Skammelig hvor dårlig disse idiotene er til å skyte. 7 skudd, og snart oppegående igjen. Kan banne på at hvis det hadde vært en tilfeldig forbipasserende i nærheten hadde han blitt drept. Greit at han hadde skuddsikker vest, men man skyter vel ikke på kroppen når man skal kverke en sånn tulling. Hva med å ønske seg skytekurs til jul? Bedre lykke neste gang.
(Selvfølgelig er jeg anonym, ellers får jeg vel snart besøk på døra).

Anonym sa...

De skulle latt ham ligge igjen og blø i hjel.

Anonym sa...

Anonum 12:58,ta deg en tur på bibloteket først før du utaler deg om utvandringen!

Anonym sa...

hahaha...ignorante kulturløse bønder... engelskmenn og nordmenn og resten av europa dro til sør america og nordamerica og plyndra , vodtok og drepte (utrydda) stakkars indianerne... gjeng med cowboys ... husk di hvite var ikke fra kontinentet america idioter...dere tok det fra dem akurrat som palestina ble tatt...,egoister holdt mdet ikke med landet dere fikk fra gud??
fortsett å spis på mett mage , feite grådige folkeslag!!!

Anonym sa...

Anonym 08:47
Sitat:
"egoister holdt mdet ikke med landet dere fikk fra gud??"

Da må jeg spørre om det samme. For hva i helv... gjør du her da? For uttalelsene dine og det faktum at du befinner deg i Norge gjør deg vel til akkurat det du beskylder oss for å være.

Du har tydeligvis problemer med å akseptere andre folkeslag, bønder og overvektige. Men kulturløs er du nok ikke, dessverre vil vi ikke ha den skittene kulturen din her. Så kan du ikke bare ta et hint og krype tilbake ned i det hullet du kom opp fra.

Siden du først nevner gud tror du vel på han i en eller annen form. Har du da tenkt på at din skjebne kanskje er din guds vilje?

PS: Det blir ikke noen jomfruer på deg. Til deg har gud satt av 77 minigriser klare til å bedekkes. Han skal skape en ny rase "Rottegris" og du skal bli far.

Anonym sa...

hei hei dere som sitter her og skriver dritt om oss pakkistanere, kan ikke dere dere heller møte oss ute og si det rett i trynet på oss, da kan vi se hvem som snakker og hvem og gråter og roper etter hjelp. vi tar over dette landet, ferdig snakka!

Anonym sa...

@Anonym 14.49:
Du vet inderlig godt at gjennomsnittspakistaneren ikke har en sjanse i havet mot gjennomsnittsnordmannen. Det er derfor dere lager gjenger. Pakistanere flest er pinglete av natur. Det er noe alle vet.

Hadde det ikke vært for at pakistanerne kuer døtrene sine med den kvinnefiendtlige religionen Islam hadde alle de pakistanske jentene ligget på rygg for de norske gutta.

Anonym sa...

din svin, vi eier dette landet!!! dere er noen pyser vi har ære og respekt.

Anonym sa...

jente være har selvrespekt noe norske jenter ikke har. de ligger ikke med hele norge og legger seg ikke på rygg for noen klyser stakkars norke gutter. de vi ha mannfolk akkurat som oss PAKISTANERE!!!

Anonym sa...

Drit i det rasismegreiene her, blir så latterlig.

Anonym sa...

B-BLOCKS

Frank A. Nal sa...

B-BÆSJ. B-gjengen er en gjeng analfabeter med høy harryfaktor som liker penisforlengere i alle former og fasonger. Imran Saber ble skutt i bekkenet. Bekken er noe kjerringer har. Imran Saber er kjerring.

Legg inn en kommentar