De av oss som trodde at vi måtte vente til første tapte seriekamp for Søpla før Andresen begynte å sutre, tok feil. I dagens nettutgave av VG går han ut og blir bitter for at VIF skal spille hjemmekamp på Ullevaal mens Stabæks Fornebu Arena står denne helgen. Om Ullevaal-staben ikke klarer å trosse klimaet i Norge og skape en greit match på ullevaal i normale omgivelser, så er det ikke klimaet eller serieoppsettet det er noe galt med..

At Andresen begynner å sutre før seriestart tror jeg neppe vi har opplevd før. Finnes jo nesten ikke grenser for hva som er galt med denne fyren. Skulle nesten ønske at han dro til RBK den gangen han signerte for Brann - han hadde passet fint inn der.

For øvrig gledelig å se at han tror Brann tar medalje. Akkurat det skjer nok ikke. Brann har ikke sjans i år - for hvem har de forsterket med, utenom Erik Mjelde? Ingen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

I akkurat denne saken må jeg faktisk si meg helt enig med Andresen. Er jo helt "høl i haudet" at Fornebu Arena står ubrukt i første runde når seriestarten er så tidlig.
Ullevål er jo også vår nasjonalarena, så det er vel i alles interesse at den får hvile og bli så bra som mulig til fremtidige kamper?.

Anonym sa...

Dette har da ingen ting med sutrring å gjøre. Kun sunn fornuft. Jeg er langt unna å holde med enga, men synspunktene til Martin må jo være riktige.Det er den gjengen som sitte i fotballforbundet å gjennomfører et vanvittig serieoppsett som burde gremmes. På tide å pensjonere seg Dag Vestlund?

Anonym sa...

Hvis du ikke skjønner hva han sier med dette argumentet så er du fjern i hodet ditt..

Anonym sa...

At du oppfatter dette som sutring er vel kun
fordi du ikke liker Andresen, eller?
Greit at du ikke liker fyren, men det er lov
å skille mellom sak og person. God bedring!

Anonym sa...

Bra du er skikkelig oppdatert da.
Også får du fortelle hva som er så galt med det Martin Andresen sier??

Legg inn en kommentar