"Jeg gir faen"- mvh Romøren


Overskriften i dette blogginnlegget er riktignok et falskt sitat som Romøren aldri har sagt til media i denne saken, men det burde han så absolutt gjort. Altså; hvem er det som klarer å bry seg om hvem som absolutt skal hoppe først i en hoppbakke?

Kall meg gjerne dum eller lite respektfull, men jeg ser rett og slett ikke problemet med at Romøren hopper dagen før Sagen (rimer). Denne sutringen og overopphypingen minner meg om veldig små barn i trassalderen. Det er vel et eksempel på at vi bor i et lite land når det skrives side opp og side ned om noe så sinnsykt uinteressant og sutrete.

Neste gang det bygges hoppbakke skal jeg hoppe først.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Synes nå det hoppet Romøren foretar dagen før minner mer om "små barn i trassalderen" som ikke klarer å akseptere gitte retningslinjer.

Det folk reagerer på er vel graden av urettferdighet og urettferdighet er ikke bra uansett størrelsesorden.

Anonym sa...

E faktisk så enig, så enig! Hopp først neste gang du, så skal jeg hoppe som nummer 2 :)

Unknown sa...

Det har vel ikke vært meningen at Sagen skulle hoppe først uten at det ble sendt ut en prøvehopper? Forstår ikke problemet. Er det kun at det var Romøren som hoppet og ikke en ukjent kulehopper ?

Anonym sa...

Er ikke VG hovedsponsor for hopplandslaget. Det burde vel være i Romørens egen interesse å snakke med sin hovedsponsor. I stedet skjeller han dem ut.

Anonym sa...

Dette er bare bra for jentene i hopping,masse støtte fra alle:)Media fixer all pr for henne+Romøren haha
Det med hopping først,han duden fra senkveld hoppet i bakke,han hadde null peil.
Så blir det en ny bakke,kan man lett ta en Eddie(The Eagle) på kvellinga før åpning,legg det ut på Youtube til alles begeistring.
Hill menigmannigata og kampen for FHINB(Første hopper i ny bakke)
Carpe skia.

Anonym sa...

Sagen var valgt av folket,å da burde "sutreungen" Romøren respektere folkets valg,eneste han oppnår nå er å få folk imot seg.Han lever på at han har gjort 1 godt hopp.Forstår ikke hvorfor han er på landslaget mer,bytt han ut med Sagen!

Anonym sa...

De bak Romøren får meg til å tenke på Blue oyster bar. hmm.

Anonym sa...

Så dårlig som Romøren hopper, så er han ikke for annet enn en "prøvehopper" å regne.

Anonym sa...

Problemet her er litt større enn som så. Holmenkollen er eit nasjonalanlegg og ikkje ein lokal bakke. Det er alt for mange prestisjebygg som er plassert i Oslogryta betalt over statsbudsjettet, anten direkte eller indirekte gjennom hovudstadstilskotet på 300 million til Oslo kommune.

Her hadde Oslo kommune gleda seg til at ein representant av kvinnekjønnet, som ikkje er frå Oslo / Akershus, som har gått i konstant motvind i hoppkarrieren skulle samle landet i ein hoppfest.

Så har ei då altså opplevd at eit anlegg til 1,8 milliard vart trekt ned i driten og at dette vil stå som historie.

I tillegg rett etter vinter-OL der det har vore ein medaljefet utan like.

Det er ikkje rart det blir bråk. Ingen vil tørre å stå i vegen for å tilrettelegge for at kvinner også kan ta del i dette.

Anonym sa...

Romøren virker som vanlig i sin opptreden som en utrolig flåsete
person!
Håper han i etterkant forstår at dette
var DÅRLIG GJORT !

Anonym sa...

Dette går for langt og er nå mer som mobbing å regne.

Noen som skjønner hva å sette fart betyr?
Hadde tatt seg ut om man ikke hadde testet bakken først. Det er faktisk ulovlig.

Norrbagger : Hur dumma ër ni?

Anonym sa...

Gutten har nå i lang tid hatt problemer med å høre at han har verdens lengste skihopp. Dette er en tilsnikelse av fakta. Verdens lengste skihopp er utført av Janne Ahonen, selv om han var nedi med rumpa, det er dokumentert både i bilder og tekst. Nå har Romøren igjen gjort en tilsnikelse, nemlig som første hopper i nye kollen. Mammaen støtter heldigvis gutten sin.....

Anonym sa...

Dette er blåst opp av reportere. VG blir mer og mer Se og Hør. De måtte jo sendt ut prøve hoppere før Anette S. uansett. Lurer på om det hadde blitt like mye oppstyr dersom "prøvehoppet" ble gjort av en ukjent bergenser...neppe. Eg DIGGER Anette, det er bare synd at reportere må ødelegge. Hadde det skjedd mens OL gikk hadde det kanskje blitt en liten fotnote bakerst i avisen under Liverpool slo Blackburn. Hilsen Anders

Anonym sa...

Ærlig talt Mr Loewenstein. Dette handler om menn som missbruker sin makt bare fordi de KAN. Hvorfor skulle de sende Romøren først som prøvehopper? Tror du på at han "bare tilfeldigvis var der!"???
Jeg ønsker at du som seriøs bloggskriver setter deg ned og skriver en drøfting der du ser saken fra begge sider.... ;)Mvh Bena.
(PS: liker bloggen din!)

Legg inn en kommentar