Vi har ikke klima til 16 lag!

I VG ser jeg at snøen er et problem for eliteserien nå. Det er jo ikke så rart i og med at den starter altfor tidlig! dette fordi det er nå 16 lag og for å få tid til alle kampene må vi starte tidligere.

Men det har vi jo ikke klima til! Norge er ikke skapt for så tidlig fotball!

Jeg hadde ikke problem med 14 lag, og med mindre alle lagene skaffer seg innestadion har jeg null problemer med å skifte tilbake til 14 lag!

Mvh Loewenstern!

4 kommentarer:

RobertW sa...

16 lag er da ikke noe problem. Første ledd er å fjerne denne latterlige pausen på flere uker midt på sommeren. Det er ingen som ønsker den, untatt NFF.

Riktig bruk av varmekabler vil også gjøre forholdene bedre.

Se nå, for eksempel, verste vinteren jeg kan huske, likevel går sesongstarten relativt smertefritt for de som har prøvd å jobbe litt med baneforholdene, som f eks måke litt og/eller sette på varmekablene.

Odd sa...

Kunne jo også hjulpet litt på om NFF hadde satt opp første serierunde slik at de med kunstgress/ innebane får hjemmekamp i første serierunde. ikke veldig avgjørende i år, kanskje, men en uke kan ha mye å si på forholdene.

Anonym sa...

Hvorfor starte så tidlig? hvorfor ikke starte mye seinere og heller spille på sluttsommern ?

Anonym sa...

Ble jo ekstra tidlig iår grunnet lang sommerpause (VM). Men burde blitt utvidet i andre enden istedet. Enklere å ha fint gress sent på høsten enn tidlig på våren

Legg inn en kommentar