VG presenterer det nye nettfenomenet Chatroulette med overskriften "Se hva vi fant!". Videre vises en video der enkeltpersoner viser obskøne ting over webcam. Men altså; sånn er internett blitt. Så lenge man kan klare å være anonym, så er det fritt frem med å vise alt man ønsker.

Det er rett og slett den nye formen for pedofili, og det er ekstremt kvalmt. Jeg skal ikke si at Chatroullette kun består av gamle menn med ekle tanker, men det er en del av disse menneskene også. Det er ikke akkurat så revolusjonerende som VG skal ha det til når de poster side opp og side ned på nettsiden sin om dette chatteprogrammet.

Det er vel ikke akkurat noe nytt heller at pedofile mennesker bruker internett for å tilfredsstille seg selv. Synd, men sant.

11 kommentarer:

Anonym sa...

JEG PRØVDE CHATROULETTE OG DET VAR FUN XD EN KIS SOM PULA EN VASKEBJØRN XDDDDDDD

Anonym sa...

Det er den nye formen for pedofili faktisk! HAHA, Chatroulette er faktisk en bra side! Det er ikke akuratt mange barn du møter på heller, og få er det som faktisk onanerer på webcam. De fleste som onanerer vil jo ha partner og ha "internett sex" med, de er ikke nødvendigvis pedofile bare fordi de onanerer på cam. Jeg har snakket med mange gjennom der, og kommet frem til at de fleste som er der, er ute etter og møte eller ha "internett sex". Det er ikke uavnlig fra den tid vi lever i og kommer heller ikke til og bli noe uvanlig i senere tid. De fleste barna som er der går som regel videre hvis du vil prate, men setter du på en video av noe snusk, så smiler de og vil se på med en gang, så farlig er det ikke. De meste som er på chatroulette også er faktisk bare opptak av noen som har onanert, så bruker man et program for og få filmen til og vises i chatroulett, dette kalles "trolling".

Magnus sa...

"sånn er internett blitt. "
Du trenger å lese bruksmanualen på VERDEN, for dette er da sannelig ikke unikt for internett.

Og at du mener at en nettside som kobler to tilfeldige personer sammen i en video samtale er en ny form for pedofili. Da veit jeg ikke hvor du har gått feil her i livet, men ett eller annet sted har du hoppet over noe essensielt!

Anonym sa...

Er dessverre slik at folk velger forskjellige arenaer for å komme i kontakt med barn nå. Trist, men vil ikke si at Chatroulette er det mest åpenbare for pedofile mennesker. Kryr vel ikke av småbarn der?

Anonym sa...

"Det er rett og slett den nye formen for pedofili"

Er det mulig å skrive det du gjør her? Makan til sprøyt er det lenge siden jeg har sett, og det er ganske imponerende faktisk.

De andre som har svart har begrunnelsene...

Anonym sa...

Måten du skriv på er den nye formen for pedofili.

Get Animal sa...

Æsj... Hvorfor klikket jeg på pingen hit...?

Anonym sa...

Dagens foreldre forventer jo at alle andre enn dem skal passe på og oppdra barna.
Sett litt grenser. SNAKK med barna!

Må da forøvrig kunne sees på som en fordel at pedofile holder seg på nett og ikke henger rundt skolegården.

Andre sa...

Ikke sånn for å ødelegge for deg men...

Å onanere på cam er ikke å være pedofil...

Anonym sa...

http://www.manycam.com/
http://www.youtube.com/watch?v=ry2oZ9bmrpA

enjoy

Anonym sa...

bullshit!!!!!!

Legg inn en kommentar