NFF har nå fått inn i hodet sitt at de skal lage et nytt seriesystem for Nordnorge. Ikke noe galt i det men når spillere helt ned til 3. divisjon må reise opp til 180 mil for å spille en kamp, ja da lurer jeg på om NFF tror man ikke spiller fotball i Nordnorge. for det gjør nordlendingene og jeg kan ikke tenke meg at de er så lystne på å reise 180 mil for å spille en seriekamp.

NFF har jeg aldri vært fan av, de har gjort mye dumt, men dette kan de i hvertfall legge på is. Det virker ganske arrogant av bymenneskene i NFF å lage denne ordningen for "de oppe i nord" som om de skulle være 'vant til store distanser' eller at 'det er sånn det er der oppe, lev med det'.

Hadde jeg spilt 3. divisjon i Nordnorge hadde jeg ihvertfall ikke digget det!

8 kommentarer:

Anonym sa...

si meg.. har ikke Widerø nettopp fått ny konsesjon der oppe ?

Anonym sa...

NEI FOR FAEN DET HAR DE VEL IKKE!!!!!!

Anonym sa...

Hm. Nå er det slik at tre av de fire kretsene i Nord-Norge ønsker det nye systemet. Finnmark,Troms og Nordland er for. Bare Hålogaland hvor avstandene i dag er kortest er i mot.

Anonym sa...

Lurt å få med seg alt om saken. Finnmark,Troms og Nordland syns dette er en god ide sportslig sett, men økonomisk er det ingen god ide. Regner med hvis det går igjennom, at klubbene i Nord, får betraktelige økte bevilgninger fra NFF.

GP sa...

Joda dessverre har videreø fått nye konsesjon, blir billigere for fotball laget å ta drosje 2000km enn å ta fly med monopolselskapet!
Håper Nff og innskjerper i sørnorge da, en krets fra grensa fra Nordland til Lindesnes... hadde vært morsom å høre om et par år når vålerenga er i 3. og må reise HELT til Namsos for å spille kamp...

Lina sa...

Det opprinnelige forslaget fra NFF besto i å beholde de 4 avdelingene i nord, det er de nordnorske fotballkretsene som selv har kommet med forslag om å redusere antall avdelinger også der. Et godt tips er å sette seg litt inn i en sak før man skriver illsinte blogginnlegg om det :)

Anonym sa...

Nå er det vel også viden kjent at kretsene har gått MOT sine egne klubber i dette hinsides forslaget for kortsiktig suksess. Når fotballen generellt avbefolkes uansett, er det sjukt at noen mener at 3 div lag skal ha 1 million i budsjett. 80% av klubbene/spillerne kommer til å falle fra.

Anonym sa...

Forslaget fra NFF var opprinnelig at de 4 nordligste avdelngene skulle bestå slik som idag med påfølgende innbyrdes kvalik for opprykk, mens de sørnorske avdelingsvinnerne skulle rykke direkte opp. Altså en forskjellsbehandling som ikke hører hjemme i 2010, men gir kalde gufs fra fortiden. Da måtte man velge mellom pest eller kolera slik det nå ser ut til å bli.

Legg inn en kommentar